Важно обавештење везано за резервације за власнике сезонских карата

70

ФК Црвена звезда обавештава све власнике сезонских карата који још нису искористили своју резервацију за утакмицу плеј-офа за улазак у Лигу шампиона против екипе Јанг бојс да је рок за куповину карата скраћен до недеље 25. августа.

Куповина је и даље могућа на два начина:

на благајни Стадиона „Рајко Митић“ у недељу од 11 – 16 часова
путем интернета на посебној страни на сајту iTicket
Линк за куповину преко интернета је следећи:

https://www.iticket.rs/sr/ticket-package-reservation-options.html

Да бисте извршили куповину потребно је да имате налог на iTicket сајту – улогујте се уколико га већ имате а у супротном се региструјте кроз стандардну процедуру остављајући своје личне податке. Када се улогујете, у предвиђено поље треба да унесете бар-код своје сезонске карте – то је дужи двадесетоцифрени број који се налази испод QR кода на дну сезонске карте. Број уносите без икаквих размака. Када завршите, проверите још једном да ли је све унето како треба и кликните на црвено дугме „Проверите бар-код“.

Уколико је све у реду, учитаће се активна резервација за утакмицу против екипе Јанг бојс – кликните на црвено дугме на коме пише „Додајте у корпу“

Карта ће бити убачена у корпу и наредни корак је избор начина испоруке – саветујемо да одаберете опцију „print@home“ што значи да карту сами штампате из ПДФ фајла који ћете добити по успешном завршетку куповине.

У наредном кораку бира се начин плаћања – тренутно је могуће платити само платним картицама а у овом кораку можете затражити и електронску фактуру уколико вам је потребна. Настављате кликом на дугме „Напред“.

Отвара се страна у којој се врши персонализација улазнице у складу са важећим законима. Потребно је унети име и презиме купца (које ће бити исписано на самој карти) као и матични број за држављане Србије односно број пасоша за стране држављане.

Када је и то готово, све је спремно за плаћање – систем приказује све податке о карти која је предмет куповине.

Kликните на „Потврди и плати“ и систем ће вас пребацити на страну за плаћање Банке Интеза – може се платити картицама из система Виза, Мастеркард, Маестро, АмЕкс и Дина. Унесите податке са платне картице и пратите инструкције.

По успешном плаћању отвара се страна са прегледом остварене куповине – кликните на линк „Штампа карата“ и отвориће се карта у ПДФ формату. Можете је одмах одштампати или снимити фајл и учинити то касније. Такође, могуће је и касније се улоговати и приступити купљеној карти на налогу на сајту iTicket.

Са одштампаном картом долазите директно на стадион и очитавате је на назначеном улазу – нема потребе да долазите раније или да је мењате за „стандардну“ карту.

Претходни текстРеми омладинаца у дербију кола
Следећи текстШампиони брусе форму на Копаонику