Шампиони брусе форму на Копаонику

48

Традиционални камп за џудисте Црвене звезде организује се већ деценију на Копаонику, у хотелу Јуниор. Осим тренинга који се одржавају два пута дневно, више од 70 – ро деце из нашег клуба у могућности су и да се посвете активностима по свом избору.

Буђење у седам, пола сата касније кондициони тренинг. У 17 часова на програм је техника а затим и рандори. Овако изгледа и овогодишњи камп на коме џудисти Црвене звезде брусе форму пред велика такмичења. Неки од малишана су овде први пут, а већ су изразили жељу да се врате. Оним старим знанцима камп на Копаонику је добро познат, али сваки пут једва дочекају август како би дошли на ову планину. Упркос напорним тренинзима, довољно је времена и за слободне активности. Хотел Јуниор окружен је теренима како за фудбал, кошарку, тако и за друге спортове, па је широк опус активности којима они могу да се баве када нису на тренинзима.

Бити шампион не значи само освајати медаље, већ подразумева дисциплинованост, како на тренинзима тако и у школи. Добар спортиста мора бити и одличан ученик који је редован на часовима. Одржати топ форму суштина је било којег спорта, зато је редовност на тренинзима неопходна, а учешће на камповима неминовно. Њихова сврха није да се само тренира, већ и да се деца боље упознају, рекао је Давор Колунџић, тренер ЈД Црвена звезда.

Имамо много секција у Србији, неке од њих су у Старој Пазови, Новој Пазови, Вишњици, Новом Београду. Иако деца тренирају у истом клубу, они су из различитих места и не знају се међусобно, тако да је ово идеална прилика да заједно стекну нова сазнања и упознају се. Ми спроводимо разне активности на Копаонику како би им било занимљивије. Ујутру играмо фудбал после тренинга, а ту су и дискотеке и дружење са децом из осталих клубова, која бораве у “Јуниору” – рекао је Давор Колунџић тренер ЏК Црвена Звезда.

Тренер Колунџић није мого да изостави и оне који пружају свесрдну подршку деци и клубу икоји су тачка ослонца у њиховим каријерама.

Хтео бих да захвалим свим родитељима који нам помажу већ годинама, управи клуба, нашим пријатељима из Рома компанy као и Беорол-у који су на свој начин допринели да припреме буду успешне и да се увек враћамо на ово место – додао је Колунџић.

Претходни текстВажно обавештење везано за резервације за власнике сезонских карата
Следећи текстОсам голова кадета у тријумфу над Војводином