Црвено-бели започели нову сезону

26

Прва група првотимаца Црвене звезде мтс обавила је у понедељак у просторијама ординације ’’Вита Максима’’ неопходна тестирања и лекарске прегледе.

У понедељак 19.08. Црвена звезда мтс је званично започела сезону 2019/2020. Прва од три групе првотимаца окупила се у просторијама ординације ’’Вита Максима’’ на Чукаричкој Падини у циљу да обаве детаљне прегледе, анализе и тестирања под надзором клупског лекара др Небојше Митровића и особља ’’Вита Максима’’.

То је била прилика да се шампиони АБА лиге и првенства Србије поново сретну. Прву групу је предводио капитен Бранко Лазић, а ту су били и Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Стратос Перпероглу, Немања Ненадић, Бориша Симанић, Филип Човић и Мајкл Оџо.

Сви они су показали завидне резултате на тестирањима јер су поред више него заслуженог одмора паузу између две сезоне искористили и за индивидуалан рад, следећи план који им је припремио стручни штаб црвено-белих. Како смо већ истицали, први тренинг заказан је за 22.08, а припремне утакмице започињу већ 01.09. па је јасно да црвено-бели немају превише времена да уђу у предтакмичарски ритам. Из тог разлога је веома важно што су првотимци Црвене звезде и овог пута показали висок ниво професионализма током летње паузе.

У уторак и среду ће још две групе играча обавити неопходна тестирања и прегледе. До краја текуће недеље очекује се да састав буде комплетан.

Претходни текстЗвездаши одабрали трећу гарнитуру дресова
Следећи текстПродаја карата за реванш са екипом Јанг бојс