Омладинци убедљиви у Бачкој Тополи

24

Омладинци Црвене звезде су при тешким временским условима, успели да савладају екипу ТСЦ-а резултатом 5:1. Стрелци за наш тим били су Бурмаз у 22, Цетина (аутогол) у 30, Пантовић у 49. и 59. и Даничић у 80. минуту меча.

ТСЦ- Црвена звезда 1:5 (0:2)

Судија: Ненад Минаковић. Стрелци: Бурмаз у 22, Цетина (аутогол) у 30, Пантовић у 49. и 59. и Даничић у 80. минуту за Црвену звезду, а Бокан (из једанаестерца) у 82. минуту за ТСЦ. Жути картон: Кукољ (ТСЦ).

ТСЦ: Крстовић, Нађ, Вујачић, Цетина (од 64. Колунџија), Балаж, Кукољ (од 35. Кочиш), Кангрга, Батори (од 64. Стјепановић), Пантовић (од 46. Бокан), Чалић (од 46. Сајанковић), Антал.

Црвена звезда: Катић, Гачић (од 53. Митровић), Радовић, Одада, Лукић, Миликић, Пантовић (од 62. Дедијер), Новаковић (од 53. Матић), Бабић, Бурмаз (од 60. Пиплица), Радуловић (од 62. Даничић).

Од старта утакмице, покушавали су офанзивци нашег тима да донесу вођство, а упорност се исплатила расположеном Бурмазу у 22. минуту. Одада је пронашао корпулентног нападача који је одлично реаговао у гужви и сјајним кретањем стигао у позицију да несметано затресе мрежу. Вођство нашег тима удвостручено је у 30. минуту, захваљујући Радуловићу који је после сјајног дриблинга протутњао по левој страни и упутио оштар пас у казнени простор који је дефанзивац ТСЦ-а, Цетина, послао у своју мрежу.

Ученици Славољуба Ђорђевића су на почетку другог полувремена, акцијом као из уџбеника стигли до 3:0. Одиграо је Радуловић до Новаковића који се маестрално окренуо и тим потезом избацио читаву одбрану ТСЦ-а, а затим одиграо до Пантовића ком није било тешко да пошаље лопту у празан гол. Пантовић се уписао у стрелце и десет минута касније, кад се сјајно убацио иза леђа одбране ривала и на пас Митровића послао снажан ударац у гол ривала. Пети гол за јуниоре Црвене звезде, постигнут је након акције фудбалера који су добили шансу у другом полувремену, Пиплица је сјајно упослио Даничића, а он је демонстрирао хладнокрвност у завршници. Домаћин је стигао до почасног поготка у 82. минуту преко Бокана који је био сигуран са беле тачке и тиме поставио коначан резултат меча.

Претходни текстПанков: Звезда је велики клуб
Следећи текстЗвезду гледала скоро цела Србија!