Стање Огњена Кузмића и даље врло озбиљно

53

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић хитно транспортован у Београд. Његово здравствемо стање и даље озбиљно. Клуб се захваљује лекарима из Бања Луке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, а свим људима добре воље на исказаној бризи за стање нашег играча.

КК Црвена звезда обавештава јавност да је центар нашег клуба и репрезентације Србије Огњен Кузмић смештен у шок одељење Ургентног центра у Београду у недељу у 13 часова, након што је хитно транспортован из Бања Луке хеликоптером.

Стање нашег играча је озбиљно, а клуб се у складу са препорукама лекара који воде бригу о Огњену Кузмићу неће још увек оглашавати детаљно о његовом здравственом стању, које је охрабрујуће, али и даље врло озбиљно.

Овом приликом КК Црвена звезда мтс се захваљује лекарским тимовима из Бања Луке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, такође и свим људима добре воље, клубовима, Звездашима, љубитељима кошарке, на исказаној бризи и порукама подршке од тренутка када смо сви заједно сазнали за несрећу која је задесила кошаркаша Црвене звезде и репрезентативца Србије.

КК Црвена звезда мтс ће након врло важна 24 часа за опоравак Огњена Кузмића, обавестити јавност о здравственом стању и даљим корацима у лечењу Огњена Кузмића.

Уједно КК Црвена звезда мтс најлепше моли медије да поштују приватност породице Кузмић и тежину и деликатност ситуације у којој се нашао репрезентативац Србије и кошаркаш нашег клуба.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЗвезда од Судуве до Судуве
Следећи текстЦрвено-бели спремни за нову сезону