О лицемерју, борби за правду и морбидним „перформансима“

55

КК Црвена звезда мтс честита победу КК Партизан НИС у другој утакмици финала Суперлиге Србије и на „одличној организацији утакмице“ која је одиграна у среду. Клуб позива навијаче Црвене звезде да испуне дворану у суботу на утакмици која почиње у 19 часова.

КК Црвена звезда мтс честита победу КК Партизан НИС у другој утакмици финала Суперлиге Србије.

Као клуб нисмо се оглашавали ни након прве утакмице финалне серије, иако смо имали много разлога да будемо незадовољни суђењем, које је могло директно да утиче на крајњи исход утакмице.

Уместо тога, од почетка финалне серије, а посебно након прве утакмице, наслушали смо се демагогије, намерно замењених теза, неистина, дубокоумних анализа о броју слободних бацања и притисака на судије и напада на лигу…

КК Црвена звезда мтс честита КК Партизан НИС и председнику тог клуба „на одлично организованој утакмици“ у среду 12.06.2019. године која је „оголила“ све, на првом месту лицемерје тандема Мијаиловић – Тринкијери, оних који су се уживели у улогу „жртава“ и некаквих бораца за правду и чистоту српске кошарке“.

Ваљда је један од видова те борбе и морбидан „перформанс“ ваљда само јасан и духовит онима са ишчашеним и поремећеним умом: венци, цвеће и свеће који су се „волшебно“ појавили на другој утакмици финала, па чак и на клупи КК Црвена звезда након утакмице, што их заиста симболично ставља у улогу „гробара“.

Нажалост свих – ГРОБАРА СРПСКЕ КОШАРКЕ.

КК Црвена звезда мтс верује да је навијачима нашег клуба све јасно. Нећемо бити статисти и мирно гледати ово што се дешава. Зато их позивамо да у суботу испуне дворану „Александар Николић“ и помогну тиму да дође до нове победе: без увреда, бацања разних предмета, упаљача, кованица, паљења бакљи, пљувања и разноразних „маштовитих” гробарских „инсталација“.

КК Црвена звезда