Милојевић: Велики потенцијал играча

69

Шеф стручног штаба Владан Милојевић био је задовољан после освајања сва три бода на гостовању Пролетеру у шестом колу плеј-офа Суперлиге.

Дошли смо са јасном жељом да добијемо утакмицу и сваки пут када победите задржавате самопоуздање играча које већ имају. Желео сам да дам шансу играчима који су имали мању минутажу и, све у свему, могу да будем задовољан. Честитам и Пролетеру и мом колеги Драгану Радојичићу на доброј утакмици, и на целој сезони одиграној на великом нивоу – рекао је Милојевић и додао како је видео сам дуел у Новом Саду:

Знао сам и да неће бити превише садржајна игра, можда је била само на моменте, што је и очекивано. На терену су били играчи који доста нису играли, док су појединци били на позицијама на којима иначе не играју. Изашли смо у систему са доста офанзивних играча у првом полувремену, имали смо само Чаушића као јединог задњег везног. Сви остали су били офанзивни, желео сам да имамо и брзину коју смо тражили у припреми утакмице, како бисмо направили вишак. Треба завршити сезону на најбољи могући начин.

Стрелац јединог поготка вредног тријумфа био је Милан Јевтовић у 75. минуту, а у 60. је крочио на терен.

Јевта је квалитетан и добар играч. Срећа је за Звезду да има оволики број играча, а то је понекад и „несрећа“ за тренера. Јако је тешко када имате играче који не играју, или играју 10-15 минута, јер тотално испадну из ритма. Једно је када имате екипу која константно игра, пошто никакав тренинг не може да замени једну утакмицу. Увек сам искрен, има много играча који су могли да добију већу минутажу, не ради се само о Јевтовићу. Видели сте данас и Јирку, суперталентованог играча, и Звезда има у њима велики потенцијал и надам се да ће сви они да искористе своју шансу на најбољи начин у будућности.

Црвено-беле у среду од 17:30 очекује гостовање екипи Младости на последњем кораку ка финалу Купа Србије.

Идемо даље, остала нам је још једна утакмица у првенству, а пре тога реванш полуфинала Купа у Лучанима. Сигурно неће бити ни мало лако без обзира на резултат из првог меча – завршио је Милојевић.

Претходни текстПролетер – Црвена звезда 0:1
Следећи текстЈевтовић: Разлог више за славље у недељу