Јевтовић: Разлог више за славље у недељу

68

Фудбалери Црвене звезде тријумфом 1:0 над Пролетером најавили су прославу титуле заказану за недељу, 19. мај, у 19 сати.

Погодак вредан победе постигао је везиста црвено-белих Милан Јевтовић.

Након корнера који је извео Ебисилио голман Пролетера је био несигуран и најбоље сам се снашао у тој гужви. Срећан сам због трећег гола у црвено-белом дресу, видело се и по слављу колико ми значи погодак. Драго ми је што сам искористио шансу и оправдао поверење тренера и стручног штаба. Вежбамо често завршницу на тренинзима, волим да остајем да радим на томе и сада то и исплатило. Посветио бих овај гол свом другу Николи Тимотијевићу – рекао је Јевтовић.

Звездин везиста осврнуо се на учинак екипе у Новом Саду.

Тешка утакмица, било је доста прекида игре, то нас је свакако ометало. Знамо да терен у Новом Саду није у најбољем стању, то се и данас показало. Ипак, трудимо се да се не обазиремо на то, услови игре су исти за све. Важно је да смо забележили нову победу, иако је титула обезбеђена ми увек идемо на победу.

Нашу екипу у среду очекује реванш полуфинала Купа Србије у Лучанима.

Имамо лепу предност, али свесни смо да не смемо да се опустимо. Младост је добра екипа и зато ћемо се максимално озбиљно припремити за тај сусрет. Наравно, подршка навијача биће наш адут, а верујем да ће добар резултат бити још лепши повод да у што већем броју испуне стадион на прослави титуле, у недељу када ћемо одмерити снаге са Напретком – поручио је Јевтовић.

Претходни текстМилојевић: Велики потенцијал играча
Следећи текстМилица Николић бронзана на ГС у Бакуу