СЛ – Следи дерби групе А, стиже ФМП

37

Кошаркаши Црвене звезде мтс у суботу од 17 часова дочекују екипу ФМП-а у дербију 3.кола Суперлиге Србије. О предстојећој утакмици говоре тренер МИлан Томић и првотимац Огњен Добрић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс у суботу до 17 часова дочекују екипу ФМП-а у дербију групе А Суперлиге Србије.

Црвено-бели у репризи прошлосезонског финала играју против тима који је најпријатније изненађење досадашњег тока такмичења, јер је без неколицине повређених играча са знатно подмлађеним саставом успео да избори две убедљиве победе на Златибору и против добре екипе Борца у Железнику.

Са друге стране, црвено-бели су рутински у две рунде освајали бодове против Дунава и Златибора.

Ипак, тренер Црвене звезде Милан Томић, који није био задовољан приступом појединаца на утакмици у среду, каже да приступ овом мечу мора да буде прави:

Знам да се често понављам са реченицама у којима наглашавам да концентрација, приступ и енергија морају да буду на високом нивоу. Али управо када тога нема, онда нема ни лаке утакмице, свака је тешка. Зато морамо да одиграмо добру утакмицу против младе амбициозне, агресивне и растрчане екипе каква је екипа ФМП-а. Само правим односом можемо да дођемо до бодова, против тима који ма своју физиономију, свој квалитет. Играмо на свом паркету, и уколико се будемо придржавали договора из припреме за овај меч, очекујем да наши навијачи виде добру утакмицу две екипе које желе врх табеле у нашој групи – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић:
Одлично се познајемо са екипом ФМП-а и ту никаквих тајни нема. Играју одлично без обзира на одсуство неколико стартера због повреда, што су потврдили и победама у прва два кола. Јако су агресивни, имају добре шутере, одлично се уклопио и Новозеландјанин Фин Дилејни, играју са пуно воље и енергије. На све то морамо да одговоримо, јер наш план је познат, а то је за почетак прво место у групи, којим би сачували предност домаћег терена у завршници Суперлиге. Позивам и наше навијаче да дођу у дворану „Александар Николић“ и пруже нам подршку у утакмици која није нимало једноставна за нас – рекао је бек Црвене звезде Огњен Добрић.

КК Црвена звезда мтс подсећа да је улаз на трибине за овај меч слободан, а карте ће испред благајне делити волонтери клуба. Цене осталих карата за преостале секторе остале су непромењене:

Цене улазница Суперлига Србије
ТРИБИНА – А Б Ц Д – 0,00 дин.
Партер Б – 400,00 дин.
Партер 4 – 400,00 дин.
Ложа – 800,00 дин.
Плава ложа – 600,00 дин.
Бела ложа – 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1. РЕД – 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2, 3. РЕД – 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 3.000,00 дин.

Утакмица Црвена звезда мтс – КК ФМП игра се у суботу од 17 часова у дворани „Александар Николић“, а већ у наредном колу црвено-бели су наредне среде поново домаћини екипи ОКК Београда.

Претходни текстСтојковић: Заједно до титуле
Следећи текстНацртајте трећу звездицу и дружите се са играчима