Звезда убедљива у првом мечу полуфинала плеј-офа

296

Хокејаши Црвене звезде остварили су победу у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа ИХЛ лиге против Славије Јуниор у Љубљани резултатом 1:8.

Домаћи су повели на почетку меча, а онда је уследила Звездина канонада. За непуних седам минута црвено-бели су преко Керезовића, Новаковића, Вукићевића и Сабадоша преокренули и повели са 4:1. Наставили су Београђани са одличном игром и у другом периоду постигли су још три гола, а стрелци су били Драговић, Поправка и Чегринцев. Коначан резултат 1:8 посатвио је Кулешов на почетку трећег периода игре.

Реванш меч полуфинала плеј-офа ИХЛ лиге на програму је у суботу 23. марта у 17.30 часова у Леденој дворани Пионир у Београду. Уколико Црвена звезда тријуфмује обезбедиће пласман у финале плеј-офа, а у случају победе Славије Јуниор играће се мајсторица у недељу 24. марта такође у Београду.

СЛАВИЈА ЈУНИОР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:8 (1:4, 0:3, 0:1)

Љубљана – Дворана: Залог. Судије: Лешњак, Режек, Чертанц, Сној. Казне: Славија 8 минута, Црвена звезда 12 минута.

СЛАВИЈА: Павлич, Сотлар, Чампа, Чуден, Ферле, Горше, Хумар 1, Иловар, Комполшек, Лапорник, Лебен, Миклавчич, Погачар, Примар, Пушењак, Ситар, Керлеп, Тишлар, Видиц, Зибелник.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Степановић, Анић (1ас), Бркушанин, Чегринцев 1, Даниел (1ас), Драговић 1, Гаидаш, Јанковић, Керезовић 1, Кулешов 1, Марковић, Машић, Новаковић 1, Подунавац, Поправка 1 (1ас), Ристић, Сабадош 1, Шпањевић (2ас), Вукићевић 1, Цвик, Ђумић (1ас).

Претходни текстЗвезда поражена у Дубровнику
Следећи текстЦрвено-беле у петак дочекују Визуру