Милојевић: Лепа фудбалска представа

46

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић сматра да су заслужено победили Младост у Лучанима и одмах се окренуо мечу са Земуном у 26. колу Суперлиге, у суботу од 18 часова.

Велико браво за играче оба тима, и за екипу Младости, и за моје играче. Била је лепа фудбалска представа, могли смо да видимо све. Што се тиче самог тока утакмице, контролисали смо апсолутно прво полувреме, имали смо и резултат. Питање је шта би било да је Младост реализовала пенал… Могли смо и боље да решимо неке ситуације и раније постигнемо трећи гол, али Младост је искусна екипа и вратила се у меч – рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије није штедео речи хвале на рачун противника из Лучана.

Колега Нешко Миловановић вам не дозвољава никада да се опустите и не знате да је довољно вођство колико год да имате. Видели смо и неколико промена система у екипи из Лучана током самог тока утакмице, Младост је врло тврда екипа против које је јако тешко играти. Мислим да смо заслужено победили.

Милојевић верује и да је тријумф у Лучанима од 3:1, односно изједначавање рекорда од 51 утакмице без пораза у домаћем првенству најбољи позив за рођенданску прославу и дуел са Земуном у суботу од 18 часова.

Окрећемо се дуелу са Земуном у суботу, само треба добро да се одморимо. Што се тиче Младости, видимо се у плеј-офу, остаје нам сигурно још једна добра утакмица – завршио је Милојевић.

Претходни текстСјајна генерација изједначила рекорд
Следећи текстБен: Исписујемо историју