Бен: Исписујемо историју

67

Још једном су наши фудбалери показали да чине историјску генерацију. Изабраници Владана Милојевића победили су Младост резултатом 3:1 и изједначили рекорд од 51 утакмице без пораза у низу у домаћем првенству. Колико тај податак значи нашој екипи истакао је Ел Фарду Бен.

То је велика ствар, сви ми желимо да останемо запамћени, а овакве ствари нам показују да смо на добром путу. Радимо одличан посао као екипа од првог дана када смо се окупили. У сваку утакмицу улазимо са огромном жељом за победом, тако ће бити и на следећој и верујем да можемо да оборимо рекорд – рекао је Бен.

Звездин нападач постигао је са беле тачке први гол на утакмици у Лучанима, уједно свој осамнаести ове сезоне.

Веома је битно постићи погодак са беле тачке, посебно у почетку утакмице. Ушли смо одлично у меч, а после гола били смо још бољи. Зато ми је посебно драг гол, донео нам је мирноћу у игри. Виђена су после још два врло лепа гола, сигуран сам да су навијачи уживали. Ми смо уписали нова три бода и то нам је најважније. Морамо да наставимо да радимо напорно и бележимо тријумфе.

Праву фешту приредили су наши навијачи на крају утакмице и тиме најавили прославу 74. рођендана Црвене звезде, који је заказан за суботу, 9. март, од 18 сати, када наша екипа дочекује Земун.

Заиста је било прелепо данас. Наши навијачи су још једном показали да су најбољи. Зато их позивам да нам се у суботу придруже и да заједно прославимо рођендан. Желимо да победимо сваку утакмицу, да будемо шампиони и зато ћемо у суботу дати све од себе да улепшамо прославу и да наставимо са добрим резултатима – поручио је Бен.

Претходни текстМилојевић: Лепа фудбалска представа
Следећи текстЦрвена звезда напада оба трофеја Купа Србије