Стојковић: Ми се никада не кријемо иза судија

98

Вечити дерби који је за нама и даље изазива много пажње. Изабраници Владана Милојевића дан после ремија са трећепласираним Партизаном истичу да се труде да не размишљају превише о спорним судијским одлукама.

Дерби је утакмица пуна емоција и страсти, сви су напети на терену, али увек само игра треба да буде оно што одлучује победника. Много се пише о спорним ситуацијама, кошкању, прекидима игре. Све је то утицало на крајни резултат, али ми никада нисмо фокус после утакмица стављали на судијске одлуке. Слегли су се утисци, данас хладне главе можемо да видимо које грешке су биле до нас и да радимо како бисмо их исправили, јер на друге ствари на терену не можемо да утичемо – рекао је Филип Стојковић.

Звездин бек оистакао је да је најбитније што његова екипа заузима прво место на табели.

Дешавале су се чудне ствари код њиховог гола, био сам најближи тој лопти и, као што се показало касније на снимку, видео да је погодак нерегуларан. Сигурно би меч ишао другачијим током да Бенов гол није поништен, али сада не можемо ништа да променимо. Пред крај утакмице су страсти већ узавреле, па је тако судија пропустио да санкционише црвеним картоном ударац лактом који сам добио од Николића. Жао ми је што се спорне судијске одлуке увек доносе на нашу штету, али се не кријемо иза њих и најважније је да суверено држимо прво место.

Вечити дерби био је посебан по томе што је 50. утакмица у низу без пораза у домаћем првенству.

То је најлепше после ове утакмице. Показали смо много пута снагу овог тима. Импресивно је да не знамо за пораз у нашем шампионату од 2017. године. Наша генерација оборила је неколико рекорда, верујем да ћемо то урадити и сада и имати најдужи победоносни низ. Могу да будем поносан на свој тим. Желимо да останемо запамћени у историји – закључио је Стојковић.

Претходни текстЗвездини сениори вицешампионски на Првенству Србије
Следећи текстЦрвена звезда победник Суперкупа!