Звезда одиграла за десетку у Загребу

91

Хокејаши Црвене звезде остварили су убедљиву победу против Загреба резултатом 1:10 у ИХЛ лиги.

Црвено-бели су и пре двомеча са Загребом обезбедили прву позицију и предност домаћег терена у плеј-офу, па су растерећено ушли у први дуел са Загрепчанима.

Домаћи су постигли гол на самом почетку меча и то је било све што су приказали на овој утакмици. Звезда је брзо узвратила голом Марка Драговића за изједначење. Преокрет наше екипе је уследио у другој трећини када су црвено-бели три пута били прецизни и на одмор отишли са резултатом 1:4. До краја меча наши хокејаши су забили још шест голова и на крају убедљиво тријумфовали.

Најефикаснији на мечу били су Марко Драговић и Михал Даниел са два гола. Један гол и три асистенције забележио је Павел Поправка, док је три асистенције уписао и Павле Подунавац. По гол су постигли Марко Бркушанин, Артјем Кулешов, Иван Анић, Душан Јанковић и Влачеслав Чегринцев.

Већ сутра (среда, 17.45) хокејаше Црвене звезде очекује још један меч против Загреба.

ЗАГРЕБ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:10 (1:1, 0:3, 0:6)

Загреб – Дворана: Арена. Судије: Прежељ, Грожај, Премерл. Казне: Загреб 12 минута, Црвена звезда 10 минута.

ЗАГРЕБ: Филипец, Хергешић, Бабић, Благус, Чизмадија, Јачмењак, Ф. Јарчов, Л. Јарчов, Јовић, Калеб, Кегаљ, Новак, Новотни, Полашек, Шкрапец, Сладе, Сркетић, Станчић 1, Тадић, Видек.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Васић, Анић 1, Даниел 2 (1ас), Драговић 2, Гаидаш, Јанковић 1, Кулешов 1, Марковић, Машић, Поправка 1 (3ас), Ристић (1ас), Сабадош, Шпањевић, Вукићевић, Цвик, Ђумић, Бркушанин 1 (1ас), Чегринцев 1, Керезовић, Новаковић, Подунавац (3ас).

Претходни текстБиланс зимског прелазног рока
Следећи текстНови дерби Визуре и Звезде