Бабић: Хоћемо победнички ритам и у Турској

38

Левоноги штопер Срђан Бабић истакао је да на другом делу зимских припрема у Анталији највише раде на усавршавању тактичких детаља и да се радују пријатељским утакмицама.

Рапорт дан после прве провере у Турској, а друге укупно на зимским пропремама, стасити Бањалучанин започео је кратким освртом на победу против Нордхаузена резултатом 2:0.

Била је то добра провера. Чекају нас сада јачи противници, већ у среду играмо против Аустрије из Беча која је озбиљан ривал. Гледаћемо и ми и они да се што боље припремимо за наставак првенства, а са друге стране и резултат је важан, иако је припремни део – каже Бабић.

Фудбалери Црвене звезде у среду од 15 сати имају другу пријатељску утакмицу у Анталији уз директан пренос на нашем Јутјуб каналу. После тога следе дуели са Лудогорецом, Работничким и Марибором.

Све су то квалитетне екипе и покушаћемо да победимо све. Тако треба да размишљамо и ако уђемо у наставак сезоне на победничком колосеку, верујем да неће бити већих проблема, јер смо показали да смо доминантни у нашем првенству.

Бабић је задовољан како протичу зимске припреме током којих имају разноврсне тренинге у обе фазе.

Све иде како треба, оно што смо планирали, то и остварујемо. На Кипру је била само једна утакмица, акценат је био на физичкој припреми и раду, не могу рећи без лопте, јер је било доста рада и с лоптом, али је било мало захтевније. Сада је више пажње посвећено усавршавању тактичких детаља како бисмо дошли до жељеног нивоа и да побољшамо све што можемо у нашој игри. Покушаћемо да све замисли тренера спроведемо на терену и да добрим проверама, и добрим резултатима, дођемо до жељене форме за наставак сезоне.

Стасити, 22-годишњи штопер открио је и жеље на личном плану.

Задовољан сам радом и тренинзима, надам се да ћу из меча у меч деловати све бољи. Први циљ да се што боље физичким припремим и ако то урадим како треба, неће бити проблема.

Црвено-бели о слободном времену и не размишљају много.

Најчешће га проводимо у соби, одмарамо и дружимо се, а мало играмо и видео игрице – завршио је Бабић.

Претходни текстЦрвена звезда победник 8.Меморијалног турнира „Гужва Јевремовић“
Следећи текстПораз у Лиможу у драматичној завршници