Вукановић: Част је бити у Звезди

50

Последње зимско појачање Алекса Вукановић задужио је црвено-бели дрес са бројем 92.

На званичној промоцији у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, спортски директор Митар Мркела пожелео је добродошлицу доскорашњем члану Напретка рођеном 1992. године.

Вукановић је фудбалер који може да игра на неколико позиција у нападу, а ми га највише видимо на позицији левог шпица. Долази као најбољи стрелац јесењег дела Суперлиге са 12 голова и нисмо могли да га прескочимо. Желим му да дуго игра у Црвеној звезди, да има значајан допринос у даљим успесима, да додатно напредује и верујем да ће имати лепу каријеру у Звезди – рекао је Мркела.

Убојити новајлија, који је потписао трогодишњи уговор, захвалио се на лепим речима и објаснио је колико му значи долазак на Маракану.

Велика ми је част што сам део Звезде. Желео сам да дођем поред свих понуда, најбогатије су биле из Кореје и Саудијске Арабије, али позив Црвене звезде се не одбија – рекао је Вукановић.

Он се новим саиграчима прикључио још на зимским припремама на Кипру и спреман је да настави са вредним радом у Турској.

Одлично смо радили до сада и надам се да ћемо бити још бољи на тренинзима. Среман сам да се борим, да нисам, не бих ни долазио у овако велики клуб.

Вукановић је открио и да се пре доласка у редове шампиона Србије чуо са Марком Гобељић и Милошем Вулићем, са којима је био саиграч и у Напретку.

Наравно да смо се чули и пренели су ми најлепше утиске одавде. Нема ту много шта да се прича, све се зна – рекао је новајлија који је свестан очекивања армије звездаша.

Знам да навијачи желе голове, као и ја уосталом. Не волим да причам унапред, али ћу се потрудити да их обрадујем са што више погодака – завршио је Вукановић.

Претходни текстТијана Малешевић каријеру наставља у Италији
Следећи текстЦрвено-бели допутовали на дерби у Загреб