Традиција коју негујемо: Првотимци посетили дечију онкологију

59

Првотимци Црвене звезде мтс Алекса Раданов и Филип Човић посетили су у пратњи менаџмента клуба педијатријско одељење дечије онкологије.

Црвена звезда мтс наставила је са друштвено одговорним акцијама. Иако по распореду имају чак три узастопна гостовања, од којих су два у далекој Шпанији, нешто мало слободног времена Алекса Раданов и Филип Човић искористили су да заједно са менаџментом клуба посете педијатријско одељење Института за онкологију у Београду.

На овај начин, традиција се наставила и продужила на већ сада осму узастопну годину. Црвено-бели кошаркаши знају шта значи подршка коју они добијају, а исто тако су свесни да су оне битке које воде млади хероји заслужују подршку и да малишани знају да нису сами.

И овог пута измамљени су драгоцени осмеси на лицима најмлађих. Првотимци Алекса Раданов и Филип Човић дружили су се са децом, цртали, писали, играли разне игрице… И овог пута црвено-бели кошаркаши нису дошли празних руку па су најмлађи добили пакетиће које су обезбедили Црвена звезда и њен партнер ИДЕА.

Ово је већ осма година како неки од првотимаца Црвене звезде током празничних дана посећују Институт за онкологију у Београду. Овог пута та част је припала Филипу (Човићу) и мени. Имамо згуснут распоред, али то није никакав изговор да не покушамо да улепшамо дан овим херојима. Дивно смо се дружили и забавили и изузетно ми је драго да смо ову дивну традицију наставили да негујемо – рекао је Алекса Раданов.


За успомену на ово дружење остала је поново традиционално и заједничка слика која ће се придружити породичном албуму КК Црвена звезда. Нећемо пропустити прилику да поменемо докторку Лејлу Париповић која и мимо професионалних обавеза свакодневно чини много за малишане на педијатриском одељењу Института за онкологију у Београду. Сарадња између Института за онкологију и Црвене звезде је на тако високом нивоу у многоме захваљујући њој.

КК Црвена звезда и њени представниц су увек радо виђен гост међу децом, али и особљем Института за онкологију. Веома ми је драго што су и ове године нашли времена да нас посете. За децу је то време које проведу са њима од велике важности и верујте ми да ће ова посета бити једина тема међу њима дуго времена. Хвала Црвеној звезди што је ту за ову децу којој су подршка и пажња неопходни – истакла је докторка Лејла Париповић.

Представници Црвене звезде су увек радо виђен гост међу малишанима, али и особљем института. На то смо као Клуб посебно поносни. Традицију негујемо и неговаћемо јер Црвена звезда није само резултат на терену, већ и ван њега. Највеће утакмице играју се ван паркета и клуб са Малог Калемегдана је увек ту да буде подршка истинским херојима.

Видимо се поново!

Претходни текстЗвезда почела зимске припреме
Следећи текстЗвезда ТВ – Звездина машина упалила моторе