Црвена звезда мст – Будућност (недеља, 19)

47

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Будућности у дербију 13.кола АБА лиге јтд. О предстојећем мечу који се игра од 19 часова говоре тренер Милан Томић и првотимац Били Берон. Карте у продаји од четвртка у свим пословницама Евентима, и на дан утакмице такође и на благајни хале.

Након новогодишњег коктела, и прилике да током целе недеље тренирају у дворани „Александар Николић“, кошаркаше Црвене звезде мтс у недељу, за крај 2018.године очекује нови дуел против екипе Будућности.

Утакмица 13.кола АБА лиге, игра се у недељу од 19 часова у дворани „Александар Николић“, а карте за овај меч, који побуђује велико интересовање, пуштене су у продају на благајнама „Евентима“ у четвртак, и продаваће се до почетка утакмице, укључујући и благајне дворане у недељу од 16-19 часова.

Црвена звезда мтс је у прошлом колу савладала Цибону у Загребу, и непоражена дочекује овај меч. Ово ће бити трећа утакмица два тима ове сезоне, црвено-бели су славили у Лакташима у финалу Суперкупа, такође и у Подгорици.

Тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић:
Очекује нас још један дерби у овој сезони АБА лиге, против екипе која је Евролигашка по свом квалитету, што се тиче странаца као и домаћих играча. Довођењем тројице нових, од који је Битадзе проспект за НБА, Кол бивши НБА играч, Бел показали су дас у њихове амбиције изузетно високе. Не треба заборавити да су побеђивали су Евролиги Басконију, ЦСКА, Барселону, и зато су узимајући све у обзир фаворити у овој утакмици. Имамо мањих проблема, Фаје још увек није потпуно спреман, Раданов је искренуо скочни зглоб на тренингу, и зато ћу о 12 играча који ће се наћи у протоколу одлучити непосредно пред утакмицу. Даћемо све од себе, али морамо да одиграмо паметно свих 40 минута , и да уз помоћ наших навијача желимо да добијемо ову утакмицу – рекао је тренер црвено-белих.

Били Берон:
Очекује нас добра утакмица против ривала који се као и ми бори за врх табеле. Будућност је добар тим, састављен од пуно искусних странаца, од којих су поједини имали запажене улоге и у НБА лиги. Са друге стране, „домаћи“ играчи су репрезентативци и нема сумње да нас очекује тежак посао, посебно јер сада већ имају и одређено искуство играња у Евролиги, али се и боре за што бољу позицију на табели, посебно након два пораза у Загребу и Новом Месту. Са друге стране, знамо шта је наш посао, добро смо тренирали ове недеље, и морамо добро да се припремимо и одиграмо чврсту мушку утакмицу, како би годину заврпили победом. Ово ће нам бити трећи меч ове сезоне, али су знатно изменили састав, довели још квалитетних и искусних играча, тако да ће ова утакмица бити потпуно другачија од претходних – рекао је Били Берон.

Клуб још једном подсећа да складу са пропозицијама АБА лиге јтд, али и препоруком МУП Републике Србије, размене карата за гостујуће навијаче, неће бити, осим на бази реципроцитета (КК Црвена звезда мтс добио је 20 карата за меч који је одигран у Подгорици у 2.колу АБА лиге).

КК Црвена звезда мтс још једном позива све своје навијаче да у недељу испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у сјајном спортском амбијенту, дође до нове победе којом би завршили календарску 2018.годину.

Капије дворане биће отворене два и по сата пре почетка, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстОбавештење за јавност пред недељну утакмицу
Следећи текстКовачевић: Почетак успешног низа