Црвено-бели спремни за Брешу

42

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у среду од 19 часова екипу Бреше у 9.колу Еврокупа и врло важном мечу за даљи пласман у групи А. О дуелу са италијанском екипом говорили тренер Милан Томић и првотимац Немања Ненадић.

Меч са Брешом игра се у дворани „Александар Николић“ од 19 часова, а црвено-бели у добром расположењу дочекују овај меч, након наставка добре серије у АБА лиги и убедљиве победе над Задром у недељу.

Ипак, сада је целокупна пажња и припрема пребачена на Еврокуп, где Црвена звезда са скором 4-4 одлучује о својој судбини, а победа над италијанском Брешом практично „отвара“ врата другој фази која стартује 2.јануара 2019.године и ту све екипе практично „крећу од нуле“.

Тренер КК Црвена звезда мтс Милан Томић:
Овом мечу је претходила добро одиграна утакмица против Задра. Меч са Брешом је врло битна утакмица за нас, играћемо код куће, пред нашим навијачима, требало би да одиграмо једну добру и квалитетну утакмицу и да победимо” започео је своје обрачање новинарима тренер црвено-белих И осврнуо се на први дуел два тима, који је значио И први пораз за српског шампиона у Еврокупу: “ Кад би размишљали о прошлости, никада ништа не бисмо радили добро у животу, тако да не размишљамо о тој првој утакмици. Погледали смо делове те утакмице од тамо, сигурно је Бреша јача за овај меч, довели су још једног играча. Јаки су на бековским позицијама. Ми смо кренули да радимо на тренинзима И да се припремамо за среду. Не размишљамо о исходу осталух мечева, као ни о ономе што нам следи даље, само о следећој утакмици размишљамо.

Црвено-бели су се вратили након двонедељне паузе убедљивом победом у АБА лиги:

Ја не волим те паузе, по мени је боље да екипа има један ритам и да се стално тренира и играју утакмице. Са друге стране је добро, неке играче смо одморили, неки су били са репрезентацијом и против Задра смо показали да је све то изгледало позитивно. Што се тиче игре против Бреше, треба да наметнемо једну агресивну игру у оба правца, И одбрани И нападу. Да нађемо што више лаких поена у транзицији у контранападу, јер кад играш на домаћем терену, то је начин да добијеш утакмицу. Сви су здрави осим Кешеља који има мали проблем са задњом ложом.

Немања Ненадић, првотимац КК Црвена звезда мтс:
Чека нас тврда утакмица, улазимо расположени после победе над Задром. Играчи су сви максимално сконцентрисани, знамо шта можемо да очекујемо од Бреше и да би победили морамо од самог старта да уђемо спремни. Искрено очекујем веома тврду утакмицу од самог старта, као и да ће овај наш сусрет одлучити нијансе, како буде екипа ушла у меч. Научили смо у Бреши да 20 разлике не значи ништа, тако да нема опуштања ни једног тренутка. Ми смо играчи који би требало да се носимо са притиском, спремни смо и Идемо на победу – рекао је Ненадић.

Карте за утакмицу 9.кола пуштене су у понедељак у преподневним часовима у продају у свим пословницама Евентима а у среду поред пословница Евентима улазнице ће бити доступне и на благајни дворане “Александар Николић“ од 16 часова па све до почетка утакмице.

Цене улазница остају непромењене:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 600 динара
Партер Б – 900
Партер 4 – 900
Ложа – 2.500
Плава ложа – 2.000
Бела ложа – 1.500
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 6.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 8.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 3.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6.000

Према Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским борилиштима, чије је допуне и измене усвојила Скупштина Републике Србије, током новембра, потребно је да сваки купац карте (једно лице може да купи највише 4 улазнице) остави свој ЈМБГ број, такође сва лица млађа од 16 година према истом Закону могу да уђу у халу само уз пратњу пунолетног лица, које код себе има неки лични документ на увид.

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да дођу И помогну тиму да оствари важну победу. Подсетимо, екипа је већ освојила Суперкуп АБА лиге, непоражена је у АБА лиги, а пласман у другу фазу Еврокупа учинила би први део сезоне резултатски максимално успешним.

Екипа Црвене звезде мтс тренираће два пута током уторка, као И на дан утакмице, која почиње у 19 часова. Капије дворане „Александар Николић” биће отворене у 16.30 часова.

Претходни текстОбавештење за навијаче
Следећи текстПерфектан викенд Звездине деце