Црвена звезда и Тиквеш – и даље заједно!

73

КК Црвена звезда мтс и угледна компанија „Тиквеш“ потписали уговор о наставку сарадње. Уговор потписали председник црвено-белих Небојша Човић и генерални директор компаније „Тиквеш“ Радош Вукићевић.

Компанија која је била позната још и у време бивше СФРЈ сада је већ верни и проверени партнер СД Црвена звезда, конкренто и КК Црвена звезда, о чему говори и чињеница да је у петак настављена наша сарадња.

Тим поводом уговор су у просторијама клуба на Малом Калемегдану потписали генерални директор компаније Тиквеш Радош Вукићевић и председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Радош Вукићевић, генерални директор компаније Тиквеш:

Част нам је да и ове године будимо подршка легендарном кошаркаском клубу Црвена звезда. Амбиције нам се поклапају да будемо регионални лидер и европски првак.. Желим да Звезда освоји домаће првенство, АБА лигу и да прође у другу фазу Еврокупа. Волимо да се дружимо са шамопионима и зато смо ту..

Небојса Човић, председник КК Црвена звезда мтс:

Прошле године смо захваљујући СД Црвена звезда почели вишегодишњу стратешку сарадњу, базирану на два клуба, ФК и КК Црвена звезда. Та синергија наших брендова треба да има обострану корист, ми је имамо и захваљујем се компанији „Тиквеш“ на сарадњи. На нама је да понашањем и резултатима оправдамо то поверење и да на нашим и вашим пољима будемо најбољи. О компанији не би требало да говорим много, мислим да је један од најбољих у својој области у којима делују.

За господина Вукићевића и компанију Тиквеш, КК Црвена звезда припремио је и поклоне, дрес и лопту са потписима свих играча.

Претходни текстКарте за Вождовац
Следећи текстДођите на дружење са играчима