Звезда и ТЕНТ за пласман у полуфинале Купа

75

Одбојкашице Црвене звезде у среду (18 часова) дочекују ТЕНТ у другој утакмици четвртфинала Купа Србије.

Црвено-беле су првом мечу у Обреновцу тријумфовале са 1:3, по сетовима 25:23, 23:25, 18:25, 21:25, и налазе се на корак до пласмана у полуфинале. Неопходно је да Звездине даме освоје два сета у овом дуелу.

Одбојкашице ТЕНТ-а и Црвене звезде су одиграле још један меч у овој сезони. Било је то 28. октобра у Обреновцу, а наше одбојкашице су и тада биле боље резултатом 2:3 (25:21, 25:22, 22:25, 23:25, 9:15).

Реванш утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и ТЕНТ-а на програму је у среду 28. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Александар Петровић и Станислава Симић.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице. У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Претходни текстСимић: Мирно, концентрисано, са много трчања
Следећи текстБабић: Све зависи од приступа