Бабић: Све зависи од приступа

42

Црвена звезда отпутовала је на последње гостовање у групној фази Лиге шампиона, а пред дуел са Наполијем заказан за среду од 21 час, Срђан Бабић нагласио је да српски шампион у Италију не иде са белом заставом.

Апетити су после утакмице са Ливерпулом порасли и у Напуљ не идемо само да одиграмо утакмицу већ и да направимо резултат. Има много повређених играча, али даћемо све од себе. Kо год да изађе на терен мораће да да свој максимум, све зависи од приступа. Радили смо анализу ривала, видели како је Кјево игралo, определили се за своју тактику. Гледали смо и дуеле Наполија против осталих ривала у групи, надиграли су обе екипе, сваки бод значи много у оваквој групи – рекао је штопер.

Значајно искуство за црвено-беле представља београдски сусрет завршен без погодака.

Утакмице код куће су другачије. Публика, атмосфера и све што краси наш терен доноси нам велику предност. У гостима је другачије, али као што сам рекао не предајемо се и идемо да остваримо добар резултат. Знамо шта нас очекује, могуће суевентуално неке ситне промене, али не нешто што би могло да утиче у великој мери. У офанзиви би нам пријало да прва опција буде Милик. Мертенс и Инсињо су нижи, ако они буду играли биће нешто теже чувати их.

Бабић ће првенствено бити фокусиран на задатке у дефанзиви, али уколико се укаже шанса, попут оне коју је имао против ливерпула, даће све од себе да затресе мрежу.

Изненадила ме је лопта, нисам ни могао да реагујем. Ако се нађем поново у прилици надам се да ћу затрести мрежу – изјабио је Бабић.

Претходни текстЗвезда и ТЕНТ за пласман у полуфинале Купа
Следећи текстМлађе селекције максималне у седмом колу