Један тим за нашу кућу Калемегдан

341

КК Црвена звезда мтс угостио је своје партнере на утакмици између црвено-белих и Галатасараја. Повод је био жеља клуба да се захвали својим партнерима који су уз огроман допринос Евролиге учествовали у реновирању терена и клупских просторија на Малом Калемегдану.

Мали Калемегдан, наша кућа, добио је прошлог лета у потпуности ново рухо. Терени, кошеви и клупске просторије у потпуности су реновиране па сада имамо три кошаркашка терена прекирвена тартан подлогом и један у потпуности прилагођен за ’’3×3 баскет’’.

На Малом Калемегдану, месту где је југословенска и српска кошарка почела, сада имамо прелеп амбијент, а највећи дорпинос томе дали су Евролига и клупски партнери. Наиме, у оквиру Фајнал фора који је одржан у Београду пратећи садржај одржан је управо на теренима Црвене звезде на Малом Калемегдану који су у свом новом издању били отворени баш том приликом. КК Црвена звезда мтс се овом приликом захваљује Евролиги која је са својим партнерима финансирала обнову просторија и терена и што је изабрала баш Црвену звезду као свог партнера те је на тај начин још једном доказала да је међусобна сарадња у годинама за нама, али и даље, на највишем могућем нивоу.

Такође, нећемо заборавити и клупске партнере: „Alca trgovina“, „Auto garant“, „Sectron“, „Mercator“, „Rauch“, „Omnia Stella Vista“, „Trampex“ и удружење Црвене звезде из Новог Сада дали су огроман финансијски и логистички допринос да просторије и терени Црвене звезде изгледају модерно, а опет у потпуности у складу са историјом која је деценијама писана међу зидинама Калемегдана.

КК Црвена звезда мтс је веома захвална Евролиги и својим партнерима што су и у овом пројекту наишли на разумевање и несебично помогли клубу. У знак захвалности директор Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић и портпарол клуба Игор Вујичин поделили су на утакмици са Галатасарајем чланске карте пријатељима клуба који су остали уз клуб у лепим и тешким моментима. Они су имали прилику да са посебних ’’court seat’’ места ’’Звездаш’’ посматрају спектакуларну победу црвено-белих кошаркаша против великог ривала. То је био својеврсан начин да се клуб захвали својим партнерима на великој помоћи и подршци.

И овим путем КК Црвена звезда мтс се захваљује својим партнерима и радује се даљој сарадњи. У свакој победи, у сваком успеху, али и у сваком поразу – Ми смо један тим!

Претходни текстУскоро нови број Звездине ревије
Следећи текстМарин: На Маракани смо много јачи