Црвена звезда мтс у Подгорици

63

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују у недељу екипи Будућности у оквиру 2.кола АБА лиге јтд. Меч у дворани СЦ „Морача“ почиње у 19 часова.

Црвено-бели су тренерали у суботу у дворани „Александар Николић“ и након тога се у пуном саставу упутили ка аеродрому „Никола Тесла“ одакле ће се упутити ка Подгорици.

Црвено-бели су се већ састали са екипом Будућности у финалу Суперкупа АБА лиге у Лакташима, а пред овај дуел тренер Црвене звезде мтс Милан Томић каже:

Први велики дерби регионалне лиге који стиже прерано против евролигашког противника. Без обзира што смо већ рекли да оћемо и да нам је циљ да напредујемо из дана у дан и будемо што бољи, ми на овој утакмици морамо да будемо тим више него на било којој другој. Сигурно да је Будућност фаворит, али даћемо све од себе да одиграмо квалитетну утакмицу. Путујемо са 14 играча, из разлога што јер Џо Регланд у петак имао високу температуру и није тренирао – рекао је Томић.

Сличног мишљења је и капитен Црвене звезде мтс Бранко Лазић:

Ово је нова утакмица и нова прича. Будућност има улогу фаворита, играће пред својим навијачима. Ми са друге стране желимо и морамо да будемо сконцентрисани да одиграмо добру утакмицу и то као тим чему стремимо кроз сваки тренинг. Мали хендикеп представља и то што је наш плејмејкер Регланд под температуром, али путујемо у Подгорицу са жељом да одиграмо као екипа, тим, чврсто, сконцентрисано и квалитетно.

Меч Будућност – Црвена звезда мтс игра е у недељу од 19 часова у дворани СЦ „Морача“, а већ у среду следи и ново гостовање овога пута у Еврокупу против екипе Монака у Француској.

Претходни текстМилојевић: Моји момци имају карактер
Следећи текстЗвездиних шест капитена