Панчевци учили од Црвене звезде

63

Јавни час школе кошарке у организацији Црвене звезде мтс одржан је у Авив Парку у Панчеву. Велики број малишана начинио је битне кошаркашке кораке уз тренере клуба са Малог Калемегдана.

Велики број дечака и девојчица окупило се на теренима Авив Парка у Панчеву где је Црвена звезда мтс одржала нови Јавни час школе кошарке. Малишани подељени у три смене вредно су тренирали под будним оком тренера Црвене звезде и стекли непроцењиво знање и искуство. По добро опробаном рецепту, сви полазници су били подељени у неколико смена и на тренинзима који су трајали колико и школски час радили на својој кошаркашкој техници.

У оквиру тренинга и овог пута је био такмичарски програм. Најбољи полазници су добијали вредне награде, а сви су добили пакетиће које је обезбедио Авив Парк Панчево и клупски партнер ИДЕА. За освежење после напорних тренинга била је задужена вода Вивиа.

Део овог својеврсног кошаркашког кампа био је и штанд званичног КК Црвена звезда „Fan Store“-а . Штанд „Fan Store“-а је потпуно заокупирао родитеље и децу те је готово остао без артикла јер је потражња била велика, а штанд за учланивање у клуб је константно имао дугачак ред. Деца су насмејаних лица и поносно са дипломама у рукама отишли кући, а ми смо били сигурни да је и ова мисија успешно окончана.

За све дечаке и девојчице који су се лепо провели у Авив Парку Панчево, али и све остале заинтересоване остављамо контакт за пријаве у школу кошарке Црвене звезде:

abasta@kkcrvenazvezda.rs
телефон: 066 325-955
Контакт особа: Александар Баста

Претходни текстПораз Звезде у драматичној завршници
Следећи текстПродаја сезонских улазница до половине октобра