Симић и Јевтовић: Важна победа и лепи голови

125

Победа од 3:0 над екипом Напретка учврстила је изабранике Владана Милојевића на првом месту на табели Суперлиге Србије. Оно што такође може да радује навијаче црвено-белих јесте то да су на утакмици могли да уживају у три фантастична гола.

Само три минута након пројектила којим је меч отворио Марко Гобељић, из тешке позиције голмана домаћина матирао је Вељко Симић.

Добио сам одличну лопту од Бена, ишла је на моју слабију ногу, али пошто сам одлучио да шутнем и видео је иза леђа голамана није било срећније особе од мене. Фантастично смо отворили утакмицу са два гола, одиграли одлично прво полувреме. У другом делу игре смо ушли у ритам који је више одговарао нашем противнику, али постигли смо и трећи, врло ефектан гол, забележили још једну сигурну победу и то је најбитније – рекао је Симић.

У самом финишу меча из слободног ударца са преко 20 метара од гола ефектан гол постигао је Милан Јевтовић.

Остајемо после сваког тренинга са помоћним тренером Косановићем да вежбамо завршницу и велика је његова заслуга за гол који сам постигао. Срећан сам пре свега што смо победили, јер су нам ова три бода много важна, а наравно и што сам постигао гол. Ово ми је свакако подстрек за даљи рад, да наставим да радим и да будем још бољи. Волим да шутирам слободне ударце у супротни угао, то је сада већ позната моја „кифла”. Значи ми много овај погодак за самопоуздање и посвећујем га својим синовма Андреју и Матеју, као и супрузи Ивани – рекао је Јевтовић и додао:

Задовољни смо новим освојеним бодовима, знали смо да је Напредак искусна екипа и зато нам је посебно драго што смо победили и обрадовали наше навијаче лепим головима. Ипак, сада немамо много времена да размишљамо о томе, већ нам је у глави само припрема за наредног противника, јер је утакмица са екипом из Лучана заказана за само два дана – поручио је Јевтовић.

Наши фудбалери у суботу од 20:30 на свом терену дочекаће екипу Младости.

Никакав умор није присутан код нас, то смо показали и у Крушевцу где су сви играчи одиграли на јако високом нивоу. Одморили смо после утакмице и сада се спремамо за још један меч са незгодним противником. Сигуран сам да ћемо поново бити потпуно спремни, борбени и жељни нових доказивања и победа – закључио је Симић.

Претходни текстОдложене утакмице прва четири кола Звездиних дама
Следећи текстЦрвена звезда дочекује Цибону на отварању сезоне