Црвено-бели шампиони Србије у картингу!

126

Протеклог викенда одржана је последња трка овогодишњег шампионата Србије у дисциплини картинг. Као што је и обећано на почетку сезоне, Црвена звезда је одбранила шампионску титулу у картингу, а за то су највише заслужни такмичари, као и управа која је поново одабрала прави победнички тим.

У класи 2 Ротакс микро, Петар Богатиновски је са пол позицијом и победама у обе трке само потврдио да је најбољи у овој класи одбранивши титулу од прошле године.

У класи Ротакс јуниор, Никола Тошић стартује са трећег места и после велике борбе односи победу у првој трци, док у другој заврашава као други. Он је овим резултатом потврдио друго место у генералном пласману.

У класи Ротакс сениор, Марко Томановић у Првенству Србије у обе трке завршава као други, док у класи КЗ2, Војислав Милошевић у првој трци заузима треће место, а у другој није стартовао због техничких проблема.

АКСК Црвена звезда је одбранила титуле у обе дисциплине у којима се такмичила, а то су поменути картинг и ауто трке на кружним стазама, па сада већ може да се размишља и о хет трику, што сигурно неће бити лако, али не и недостижно.

Претходни текстПодржимо и омладинце
Следећи текстКуп Србије: Звезда против Динама