Звезда тренирала на „Ред Бул арени“

50

Нeшто више од 24 часа нас дели од меча који многи означавају утакмицом деценије. Изабраници Владана Милојевића одрадили су тренинг на терену Салцбурга у 20:30 часова, 30 минута пре заказаног термина сутрашње утакмице плеј-офа за Лигу шампиона.

Када се приближите стадиону екипе Салцбурга, који је смештен на ободу града, на први поглед ни не помишљате да се иза дрвене спољашњости крије фудбалско здање. А када уђете у просторије „Ред Бул арене“ не можете да се отмете утиску да сте ушетали у тинејџерски филм. „Голи“ зидови, украшени графитима воде вас у потпуно уређене просторије најбогатијег аустријског фудбалског клуба.

Пријатно и топло време дочекало је нашу екипу по доласку на „Ред Бул арену“. Одлични услови за рад, пријатних 19 степени и терен у добром стању помогли су нашим првотимцима да што боље одраде последњу проверу пред реванш меч. После уобичајеног загревања наши фудбалери одмах су прешли на рад са лоптом. Сада већ добро познате плаво-беле лопте Лиге шампиона наизменично су се смењивале пред очима, како су их наши фудбалери упућивали ка голу. Иза затворених врата наша екипа до краја тренинга порадила је на финесама пред најважнију утакмицу која их очекује.

„Ред Бул арена“ отворена је 2003. године, а реновирана 2008. године. У обнову дома фудбалера Салцбурга, пред Европско првенство у фудбалу 2008 године, уложено је 45 милиона евра. Капацитет стадиона са 18 200 места повећан је на 30 188 места. Међутим, ово модерно фудбалско здање, изгледа као да има много већи капацитет.
Верујемо да ће фудбалери Црвене звезде баш на овом месту исписати најважнији лист модерне историје нашег клуба.

Срећно момци, уз вас смо!

Претходни текстМилојевић: Даћемо све за Звездин грб
Следећи текстОдржана картинг трка на стази Ћивидале