Порука навијачима за Салцбург

104

Фудбалери Црвене звезде у среду (21.00) гостују Салцбургу у реваншу плеј-офа за Лигу шампиона и очекује се да наши момци имају велику подршку у Аустрији.

Зато је од стране аустријски полиције и Фудбалског клуба Ред Бул Салцбург сачињен предлог кретања наших навијача на дан утакмице, који је услован и не значи да ће бити организованог окупљања навијача.

Такође, позивају се Звездини навијачи из иностранства да поштују достојанство земље у којој се буду налазили.

Што се тиче самог плана од стране домаћина, ако буде окупљања навијача, место потенцијалног налажења у среду на дан утакмице биће „Гриесгассе“, која је једна од најпознатијих улица у страдом делу града Салцбурга, одакле би се кренуло ка стадиону „Ред Бул арена“ (мапа кретања је на слици).

Аустријска полиција и ФК Ред Бул Салцбург су одредили велику трибину на јужној страни стадиона за Звездине навијаче, која ће бити посебно обезбеђена и којој присталице Салцбурга неће моћи да приђу.

На стадион „Ред Бул арена“ моћи ће да се уђе два сата пре меча, односно од 19 часова, а обезбеђен је и велики паркинг код тамошњег Сајма (“Мессезентрум”), јер паркирање код самог стадиона неће бити могуће.

Претходни текстЗвезди први „Црвено-бели Куп“
Следећи текстТомић: Желимо да будемо као породица