Мајкл Оџо стигао у Црвену звезду!

238

Нигеријски центар Мајкл Оџо нови је члан центарске линије КК Црвена звезда мтс! Са црвено-белима је потписао двогодишњи уговор.

Досадашњи центар КК ФМП Мајкл Оџо ново је појачање КК Црвена звезда мтс у летњем прелазном року!

Нигеријско-амерички центар висок 216 центиметара, потписао је са црвено-белима двогодишњи уговор, и биће још једно појачање клуба са Малог Калемегдана у такмичарској сезони 2018-2019.

Оџо је студентску каријеру градио на универзитету Флорида Стејт, а у августу прошле године стигао је из Сједињених Америчких Држава у Железник, где је у током сезоне у важним утакмицама АБА и КЛС лиге представљао велико освежење у игри ФМП-а.

Током сезоне у којој се у потпуности афирмисао и представио кошаркашком региону, Мајкл Оџо је у АБА лиги имао просек од 12 поена, 6 скокова, док је у Суперлиги уз 6 ухваћених лопти имао и завидан просек од 14 убачених поена, а својом игром значајно је допринео пласману ФМП-а у финале Суперлиге Србије.

Мајкл Оџо је рођен у Лагосу 5.јануара 1993.године, висок је 216, а тежак чак 132 килограма. Његовим доласком КК Црвена звезда мтс је наставила прелазни рок за нову сезону, комплетирала потпуно нову центарску линију. О даљим потезима и трансферима играча, КК Црвена звезда мтс оглашаваће се искључиво на свом званичном сајту, као и осталим клупским платформама.

Мајкл добродошао у Црвену звезду!

Претходни текстЗвездини дебитантни – Незаборавно вече
Следећи текстПротив Судуве у уторак у 20:30