Мисија Врњачка Бања успешна, следи Златибор

86

Окончана је прва смена кошаркашког летњег кампа у организацији КК Црвена звезда мтс која је одржана у Врњачкој Бањи. Звездин караван сада се сели на Златибор где ће бити одржано још чак пет смена.

Осам дана напорних тренинга и добре забаве обележило је прву смену Летњег кампа у организацији КК Црвена звезда мтс. Више од 50 младих кошаркаша вредно је тренирало под стручним надзором тренера Црвене звезде у кампу у Врњачкој Бањи. Немања Павловић, трофејни тренер млађих категорија Црвене звезде и Драган Вуковић. тренер првог тима ККЖ Црвена звезда актуелног шампиона Србије, спремили су посебан програм који је имао за циљ технички и тактички напредак свих полазника Летњег кампа. Општи је утисак да је напредак свих младих кошаркаша евидентан, а лични да су се стекла пријатељства која ће трајати цео живот.

Посебно је занимљиво да је међу 50-ак младих кошаркаша било чак и 17 полазника из Македоније који су следили пример свог узора Пере Антића и обукли Звездину опрему. Свесни да ће учити од система који је произвео најбоље у свим старосним категоријама у Србији.

Веома успешну смену Летњег кампа која је одржана у Врњачкој Бањи сада архивирамо уз велику захвалност партнерима клуба Води Вивиа, компанији „Sport vision – Champion“, Авив Парку и компанији ИДЕА. Партнери Црвене звезде остају са нама и на Златибору где ће бити одржано чак пет смена летњег кошаркашког кампа, прва је почела јуче и трајаће до 1. јула, а наредни термини су следећи:

2. смена 01.07.2018 – 08.07.2018.
3. смена 08.07.2018 – 15.07.2018.
4. смена 15.07.2018 – 22.07.2018.
5. смена 22.07.2018 – 29.07.2018

Иако су капацитети скоро пуни, пријаве су и даље у току. Подсећамо да је свим полазницима обезбеђен превоз, смештај, храна (пун пансион), комплетна опрема за тренинг, рад са тренерима КК Црвена звезда мтс и неопходна лекарска нега. А, нема сумње да ће и наредне сезоне неко од хероја младих полазника поново улепшати напорне тренинге. За младе кошаркаше и кошаркашице обезбеђене су и вредне награде.

Цена кампа који укључује све наведене погодности је 240 еура у динарској противредности. Напомињемо да је могуће и плаћање у ратама све до самог поласка.

Контакт особа за све информације и резервације је координатор кампа Александар Баста.

Е-маил: abasta@kkcrvenazvezda.rs
Телефон: +381 66 325-955

Претходни текстСтари бројеви Звездине ревије Савићу на поклон
Следећи текстЦрвена звезда победник Првенства Србије за 17 година