Четврто појачање: Милан Јевтовић!

137

На Маракани је у петак, 22. јуна, представљено и четврто Звездино овосезонско појачање.

Ради се о Милану Јевтовићу, крилном фудбалеру који је и зимус довођен у везу са Црвеном звездом.

Јевтовића је најпре представио спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Довели смо још једно појачање, реч је о Милану Јевтовићу, играчу који је рођен 1993. године и који је у Србији играо за Борац, потом је прешао у Анталију, неко време је провео на позајмици у Розенборгу. Вратио се у Анталију и од данас је члан Црвене звезде. Ми смо Јевтовића желели и прошле зиме, тада се трансфер није остварио, али задовољство ми је што смо овог лета успели да завршимо све формалности. Јевтовић је играч изванредне брзине, покрива обе стране и има изразите голгетерске способности. Очекујем да у Звезди да доста голова, да помогне Црвеној звезди, а верујем да и она њему помогне да се до краја афирмише — рекао је Мркела.

Милан Јевтовић је са Звездом потписао уговор на 2+1 годину, а наш клуб није морао да плаћа обештећење.

Хвала директопру на лепим речима, могу да кажем да је ово за мене један од најважнијих тренутака у животу и досадашњој каријери. Пресрећан сам што сам коначно стигао у Црвену звезду и тако остварио дечачки сан. Дошао сам да освајам трофеје и да играм са Звездом Европу, јер клуб као што је Црвена звезда то заслужује. Контактирали су ме и Розенборг и неки клубови из Шведске, али искрено, желео сам да дођем у Звезду и остварим свој сан, то је нешто што нема цену. Даћу све од себе на тренинзима и утакмицама како бих Звезди дао највише што могу — прве су речи Јевтовића.

Оно што се није догодило пре шест месеци, јесте данас.

Постојала је могућност пре шест месеци, али неке околности се нису поклопиле. Сада сам пресрећан што се то у правом тренутку догодило јер верујем да ова екипа и овај тим може да понови сезону као што је била прошла, а надам се да може и много више. Клуб као Црвена звезда увек има највише могуће апетите, и надам се и искрено верујем да може да уђемо у Лигу шампиона.

Јевтовић је помно пратио дешава у Црвеној звезди претходне сезоне.

Да, пратио сам сва дешавања и мало ми је криво што се трансфер није раније оствариио, прошла сезона је била невероватна, пратио сам и навијања и сва дешавања. Уз кума Јовичића ће ми све бити лакше, познајем и Гобељића, Жулета, стигао је и Душан Јованчић тако да нема проблема са уклапањем. На тренеру је да одлучи коју ћу позицију играти, могу и лево и десно — рекао је Јевтовић.

Претходни текстПредстављен Никола Стојиљковић
Следећи текстНовајлије у новом сервису за чланство