И пионири најбољи у Србији!

74

Пионири КК Црвена звезда мтс освојили су првенство Србије након победе над Младости из Земуна резултатом 86:71. На тај начин црвено-бели су објединили трофеје у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији и потврдили апсолутну доминацију када су у питању млађе категорије.

Пионири Црвене звезде мтс прваци су Србије за сезону 2017/2018!

На тај начин клуб са Малог Калемегдана објединио је титуле државног првака у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији. Још једном је на делу показан изванредан рад менаџмента и тренера Црвене звезде и да црвено-бели у млађим категоријама у Србији држе апсолутни примат.

Финални турнир одржан је у дворани “Мега Фактори“, а црвено-бели су до финала дошли савладавши Партизан резултатом 79:59, а потом и екипу Мега Бањица 72:68. У финалу их је чекао састав Младости из Земуна.

Црвено-бели нису показали игру из претходне две утакмице у уводних 20 минута па су Земунци на велики одмор отишли са вођством од осам поена (35:43). Међутим, Звезда је у трећој деоници засијала пуним сјајем. Серијом 16:0 црвено-бели су апсолутно преузели контролу над утакмицом, у трећем периоду убацили чак 32 поена и незадрживо јуришали ка трофеју.

Озбиљним приступом и квалитетном одбраном корачали су до циља и на крају сасвим заслужено подигли трофеј. Славила је Црвена звезда резултатом 86:71, а блистао је Филип Бранковић који је меч завршио са чак 25 поена.

Црвена звезда мтс: Корлат, Арсовић, Станкић, Живановић 2, Милетић 17, Добрић 13, Марковић, Вукас 14 (11 скокова, 8 асистенција), Топаловић 11 (10 скокова), Булић 4, Савић, Бранковић 25.

Претходни текстЗвездина подршка у Новом Саду
Следећи текстВојводина – Црвена звезда 1:2 (1:1)