Јуниори Звезде у финалу домаће лиге

95

Јуниорска екипа Црвене звезде мтс пласирала се у финале „Ф8 Рода ЈЛС“ пошто је у дворани „Мега Фактори“ победила екипу „Бека“ са 93:57 (23:15, 16:9, 31:19, 23:14) и у финалу ће (недеља) играти са бољим из дуела Мега – Партизан. Пауновић најефикаснији са 21.поеном.

Јуниорска екипа КК Црвена звезда мтс пласирала се у финале националног шампионата, пошто је у полуфиналу лако и убедљиво савладала екипу Бека резултатом 93:57.

Пред 100 гледалаца у дворани „Мега Фактори“ најефикаснији у екипи црвено-белих бо је Зоран Пауновић са 21 поеном.

Исход првог полуфиналног меча (у другом полуфиналу састају се Мега и Партизан) није долазио у питање од самог старта утакмице, а како је одмицало прво полувреме, црвено-бели су подизали предност и агресивном игром у одбрани, свели противника на само 9 поена у другој деоници (на полувремену резултат је био 39:24).

У наставку ритам у игри кошаркаша Црвене звезде мтс није падао, шансу да заиграју добили су сви (једино се Ћојбашић није уписао у листу стрелаца), па су црвено-бели заслужено стигли до великог финала које је на програму у недељу од 13 часова у дворани „Мега Фактори”.

КК Црвена звезда мтс: Машић 3, Симовић 10,Јовановић 6, Поповић 6, Лакић 1, Павићевић 8, Васић 12, Пауновић 21, Радаковић 10, Томашевић 8, Ћојбашић, Живановић 8.

Претходни текстВладан Милојевић још две године!
Следећи текстОмладинци поражени у Новом Саду