Црвено-бели гостују Меги

75

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостоваће Мега Бемаксу у 7. колу групе А Суперлиге Србије. Утакмица је заказана за недељу од 20 часова и 30 минута у хали ’’Мега Фактори’’.

Кошаркаши Црвене звезде мтс остварили су убедљиву победу на гостовању екипи Младости у претходном колу Суперлиге Србије. Црвено-бели су тријумфовали резултатом 104:75 и вратили се на чело табеле групе А домаћег шампионата.

Следећи изазов који је пред Црвеном звездом јесте гостовање младој екипи Мега Бемакса која се налази у серији од два тријумфа и заузима трећу позицију на табели Суперлиге Србије. Своја очекивања пред утакмицу 7. кола групе А домаћег шампионата изнео је тренер црвено-белих Душан Алимпијевић:

Мега је ушла у Суперлигу са другачијим концептом где млади играчи добијају лидерску улогу. Они су талентовани тим који је после две везане победе сигурно дошао и до већег самопоуздања у односу на претходни период. Због тога очекујем занимљиву утакмицу као и што су сви мечеви које играју Мега и Црвена звезда. Ми улазимо у завршни део групне фазе и важно је да поправљамо неке ствари из утакмице у утакмицу – истакао је Алимпијевић.

О наредном ривалу говорио је и капитен екипе Бранко Лазић:

Мега је изузетно талентован тим који игра са много енергије. Очекује нас тежак меч и веома је важно да спремно дочекамо утамицу против Меге, али и предстојеће јер следи расплет у нашој групи. За нас је важно да се повређени играчи полако враћају тренинзима и надам се да ћемо у пуном саставу дочекати плејоф Суперлиге Србије – рекао је Лазић.

Утакмица у дворани ’’Мега Фактори’’ заказана је за недељу од 20 часова и 30 минута.

Претходни текстЗвезда – Шабац уживо на нашем Јутјубу!
Следећи текстВладан Милојевић још две године!