Звезда у финалу Регионалне лиге!

149

Ватерполисткиње Црвене звезде обезбедиле су пласман у финале Регионалне лиге! Црвено-беле су у 1. колу другог турнира који се овог викенда одржава у Београду савладале Војводину са 12:15.

По три гола за Црвену звезду постигле су Ивана Ћоровић, Нада Новаковић и Исидора Дамњановић. По два гола дале су Јована Пантовић, Теодора Рудић и Катарина Чегар.

Изабранице Драгане Ивковић у недељу од 18,30 часова играју против загребачке Младости у мечу који ће одлучити која екипа ће освојити прво место на табели.

У финалу Регионалне лиге који ће се одржати 14. априла у Дубровнику ватерполисткиње Црвене звезде играће управо против Младости, без обзира на резултате сутрашњих мечева.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 12:15 (2:4, 2:5, 3:3, 5:3)

Београд – Базен: СЦ Милан Гале Мушкатировић. Играч више: Војводина 3(2), Црвена звезда 3(3). Петерци: Војводина 1(1).

ВОЈВОДИНА: Травар, Швец 2, Авдић 5, Војиновић, Прица 2, Шошић, Мандић 1, Рончевић 1, Вуковић, Телечки 1, Моћан. Тренер: Слађана Дрезгић.

ЦРВЕНА ЗЕВЗДА: Лазић, Ј. Миловановић, Пантовић 2, Ћоровић 3, Јосифовић, Рудић 2, Д. Миловановић, Новаковић 3, Х. Илић, Дамњановић 3, Ј. Илић, Чегар 2, Вујовић, Мишковић. Тренер: Драгана Ивковић.

Претходни текстСлога – Црвена звезда 23:30 (9:14)
Следећи текстНаша линија живота – Звездо, велика си!