Милојевић: Настављамо поход ка титули

58

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 26. кола Суперлиге Србије гостују новосадској Војводини. Меч се игра од 18 часова.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред усутрашњу утакмицу.

Настављамо низ утакмица са екипама из горњег дела табеле. Војводина је увек изазов, знамо да је поред Звезде и Партизана клуб који је увек у врху домаћег шампионата. Где год да играмо утакмица са Војводином је дерби. Можда су у претходном периоду Новосађани имали неке турбуленције у јесењем делу шампионата, али су се консолидовали са доласком доста нових играча и новог тренера и направили су препознатљиву игру. Новосађани су увек волели да њихов клуб игра леп фудбал, и данас је тако и то нам даје за право да очекујемо добру утакмицу. Прошло је лоше време и очекујем пун стадион и одличну подршку. Не треба да нас завара тренутна позиција Војводине на табели јер сигурно заслужују бољи пласман. Без обзира на све очекујем да ћемо се сусрести у плеј-офу – рекао је Милојевић.

Звездин стратег ће после данашњег тренинга одлучити који играчи ће изаћи на терен у Новом Саду.

Екипа која истрчи на терен је она за коју смо се мој стручни штаб и ја одлучили за ту утакмицу. Ако ме питате колико имам најбољих играча мој одговор је 24.

Наше играче у наредном периоду очекује густ распоред утакмица.

Навикли смо да играмо на свака три дана, моји играчи су свесни тога и знају да нам је свака утакмица пођеднако битна. Серија од Спартака се састоји од мечева са изузетно јаким противницима. У овом тренутку смо фокусирани само на прву наредну утакмицу, радимо најбоље за нас и припремаћемо се меч по меч. Улазимо у циљну равнину првенства и свесни смо да нам је сваки бод важан – поручио је Милојевић.

Претходни текстДанило Павловић: Не смемо потценити Млади радник
Следећи текстНа данашњи дан савладан Дрезден