Данило Павловић: Не смемо потценити Млади радник

97

Одбојкаши Црвене звезде у среду (20,30 часова) дочекују екипу Младог радника у првом мечу четвртфиналне серије БПШ Суперлиге Србије.

Протеклог викенда одржано је финале Купа Србије у Лајковцу где су одбојкаши Црвене звезде доживели пораз од Новог Пазара са 3:0 и тако прекинули серију од девет победа.

Није лако после оваквог пораза вратити се потпуно главом и не разнмишљати о томе, али сматрам да је цела екипа спремна да пружи свој максимум и да покаже најбоље што може против Младог радника и надам се да прођемо даље – изјавио је примач сервиса Црвене звезде Данило Павловић.

Звезда и Млади радник су одиграли три меча ове сезоне. У 6. колу Суперлиге црвено-бели су славили у Београду са 3:1, по сетовима 24:26, 25:16, 25:18, 25:16, а у 15. колу у Пожаревцу је било још убедљивије за наш тим 0:3, по сетовима 21:25, 19:25, 17:25. Исти ривали су се састали и у осмини финала Купа Србије када су црвено-бели у Пожаревцу славили са 2:3, по сетовима 25:21, 14:25, 25:20, 21:25, 12:15.

На почетку сезоне у тиму Младог радника је играо и Чупковић. Победили смо их и са њим и без њега. Они су свакако врло незгодна екипа, на свакој позицији имају квалитетне играче. Не смемо их никако потценити, али сматрам да уз нашу добру тактику и добру игру, не би требало да имамо већих проблема – закључио је Данило Павловић.

Први меч четвртфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Младог радника на програму је у среду 7. марта од 20,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Горан Градински.

Екипа која прва оствари две победе у четвртфиналној серији плеј-офа обезбедиће пласман у полуфинале. Реванш меч је на програму у суботу 10. марта од 19 часова у Пожаревцу, а евентуални трећи меч играо би се наредне среде у Београду.

Претходни текстМарковић: Морамо бити много опрезније
Следећи текстМилојевић: Настављамо поход ка титули