„Red passion“ плесна група поново у борби за врх ЕЛ

115

Плесна група КК Црвена звезда мтс „Red passion“ поново учесник такмичења најбољих плесних група Евролиге и Еврокупа. Прва фаза такмичења у коме учествује 9 тимова у 3 групе, већ почела. Гласајте за црвено-беле!

Кошаркаши Црвене звезде мтс и ове године на терену се равноправно боре са најјачим тимовима Европе, а у такмичарској сезони 2017-2018, сада већ по традицији, паралелно се води и борба за што бољи пласман данце тимова и плесних група. Сада већ традиционално такмичење ове сезоне зове се „2018 EFES Euroleague Dance Challenge”.

И ове сезоне у конкуренцији за висок пласман у друштву најбољих плесних група из Евролиге и Еврокупа, налазе се и црвено-беле девојке „Red passion“.

За разлику од претходних сезона, ове је измењен начин гласања:

Такмичење се одвија у три фазе, прва је почела 5. фебруара и трајаће 7 дана, до 12. фебруара до 12:00.

Девет најбољих плесних група из тимова Евролиге и Еврокупа је подељено у три групе и такмичиће се (вашим гласовима и гласовима навијача широм Европе) међусобно за пласман даље.

Црвено-беле девојке се налазе у групи Б у друштву са плесним групама московског ЦСКА и Макабија из Тел Авива, а овако изгледају све групе:

Група А : Уникс Казањ, Хербалифе Гран Канарија, Жалгирис Каунас
Група Б : ЦСКА Москва, Макаби ФОКС Тел Авив, Црвена звезда мтс
Група Ц : Анадолу Ефес, АЛБА Берлин, Лиеткабелис Паневежис

Победници група и најбољи другопласирани тим иде у другу фазу.

Такмичење је „отворено” на сајту – efesdance.euroleague.net

Такође, поред традиционалног гласања путем сајта, од ове године уведене су и новине, и гласање на осталим „платформама” – може се гласати и на Твитер и на Инстаграм налогу Евролиге.

Уколико желите да гласате за плесну групу КК Црвена звезда мтс „Red passion“ потребно је да у коментару испод објаве напишете: #EFESDance Crvena Zvezda ili #EFESDance Red Passion.

Подсећамо да је плесна група КК Црвена звезда мтс већ постала препознатљива широм Европе, а осим високих пласмана у претходним такмичењима, представљала је наш клуб и целокупну Евролигу на та турнеји евролигашких клубова у Кини пре годину дана.

Зашто су црвено-беле међу најпопуларнијим плесним групама у целој Европи, можете погледати и у следећем видеу:

„Red passion“:

Гласање у првој фази одвијаће се свакодневно до наредног понедељка 12.02.2018. године.

Претходни текстБоаћи од сутра тренира!
Следећи текстДангубић и Енис у ТОП 5 потеза АБА лиге за јануар