Звезда дочекује Железничар у новом дерби мечу

93

Одбојкашице Црвене звезде у недељу (18 часова) дочекују Железничар из Лајковца у оквиру 15. кола БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-беле су након седам везаних победа у претходном колу доживеле пораз од актуелних шампионки екипе Визуре, али верују да могу поново да се врате у победнички колосек.

Добро смо тренирали у претходном периоду и надам се да ћемо то показати и на терену. Спремне смо за ову утакмицу. Знамо да је тежак противник, да имају добру и квалитетну екипу, али верујемо да ће бити све како треба и да ће на крају резултат бити на нашој страни – рекла је Кристина Ђурић, техничарка Црвене звезде.

У првом делу сезоне Железничар је црвено-белима нанео једини убедљив пораз у досадашњем току сезоне. Звездине даме су у Лајковцу изгбуиле са 0:3, по сетовима 25:20, 25:23, 25:19, и то је једина утакмица ове сезоне у којој Црвена звезда није освојила ниједан сет.

Утакмица у Лајковцу у првом делу сезоне је била једина коју смо изгубили убедљиво, али тада нисмо били комплетни. Надам се да ће сада бити другачије. Дошло је до промена у нашој игри и мислим да смо у добром ритму. Против Визуре нам је мало и срећа недостајала, али се надам да ће све бити како треба и да ћемо успети да победимо у овом мечу – закључила је Кристина Ђурић.

Утакмица 15. кола БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Железничара на програму је у недељу 4. фебруара од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Анђелко Поповић и Роберт Леко.

Претходни текстЛоша одбрана и расположен домаћин – пораз у Виторији
Следећи текстИновације на тренингу