Звезда још офанзивније у Анталији

85

По нешто хладнијем времену него што су навикли у претходних шест дана изабраници Владана Милојевиа одрадили су поподневни тренинг баиран на усавршавању технике и увежбавању офанзивних принципа.

Недостајало је сунчевих зрака овог поподнева у Анталији, али напоран рад и добра атмосфера на тренингу Звездиних фудбалера није изостало. Тачно у 17 часова по локалном времену наши првотимци изашли су на терен и отпочели са радом.

На већем од два терена колико у хотелу имају на располагању радило се готово пуна два часа. Уводни минути били су резервисани за загревање, а овог пута оно је урађено кроз вежбе елементарне технике. После двадесетак минута загревања играчи су прешли на рад на офанзивним принципима, под командом шефа стручног штаба увежбавале су се разне шеме напада. Након првих 40 минута прешло се на усавршавање поседа лопте. Наши фудбалери су, подељени у четири групе, радили на овом сегменту кроз игру која је у свом наставку имала завршницу. Сам крај тренинга био је резервисан за увежбавање брзине са примесама тактике.

На другом крају терена, четворица голмана радили су са лоптом, као и на усавршавању техничко-тактичких елемената. Пред сам крај тренинга придружио им се штоерски тандем Ле Талек и Савић који су одлично главом реаговали на центаршутеве и водили равноправну борбу са нашим голанима.

Наши фудбалери и сутра ће наставити по устаљеном ритму од два тренинга на дан, а у недељу их од 16 часова по српском времену очекује контролна утакмица против екипе Ујпешта.

Претходни текстМркела: Имамо јак тим
Следећи текстБоаћи: Ето мене ускоро на терену