Опрез пред гостовање у Скопљу

68

Црвено-бели опрезни пред гостовање екипи МЗТ-а у 17. колу АБА лиге. О предстојећем мечу говоре тренер Алимпијевић и капитен Бранко Лазић. Због повреда не играју Фелдин и Антић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс отпутовали су у недељу за Скопље, где их у понедељак очекује меч 17.кола АБА лиге против екипе МЗТ-а.

Дуел са екипом из Скопља игра се од 18 часова у дворани „Јане Сандаски“.

И поред чињенице да је дуел црвено-белих и МЗТ-а меч две екипе из врха и са дна табеле, играчи Црвене звезде и тренер Душан Алимпијевић са максималним опрезом приступају овој утакмици:

За разлику од прве утакмице у Београду, доста тога се промеило у екипи МЗТ-а. Ту је нови тренер, дошло је доста нових играча, посебо на позицијама 4 и 5, стигли су Мајсторовић, Спасојевић… Са прошлом утакмицом и победом у Загребу, наш следећи ривал је задржао шансе за опстанак, и сада им је свака утакмица од великог значаја у тој борби. Први противник у тој серији утакмица је Црвена звезда и сигурно ће бити мотивисани да покажу добру игру и реакцију након добре утакмице са Цибоном. Зато морамо да схватимо ову утакмицу најозбиљније могуће, јер се наш приоритет зна. Очекујем да одиграмо добру утакмицу, али морамо да будемо и максимално опрезни, јер ћемо наступити без повређених Антића и Фелдина – рекао је тренер црвенобелих Душан Алимпијевић.

Сличног размишљања је и капитен Бранко Лазић:

Очекује нас тешка утакмица, МЗТ је показао против Цибоне и карактер и квалитет. Променили су тренера, неколицину играча и освојеним бодовима у Загребу, показали су да ће се борити до краја за опстанак. Екипа у којој има пуно добрих шутера, почев од Трајковског, Стојановског. Зато морамо да одиграмо чврсто, добро у одбрани и да контролишемо ритам утакмице како нама одговара – рекао је капитен Бранко Лазић.

Екипа се након меча у Скопљу, враћа аутобусом за Београд, и почиње припреме за нови евролигашки дуел са Олимпијакосом.

Претходни текстМилојевић: Задовољан сам
Следећи текстЈуниори Звезде шампиони Србије у тандемима