За почетак Нове године, стиже Олимпија

63

Већ другог дана 2018. године екипа Црвене звезде мтс излази на терен. У заосталој утакмици 14. кола АБА лиге, противник је Петрол Олимпија.

Кошаркаши Црвене звезде мтс отварају нову 2018. годину утакмицом са Петрол Олимпијом.

Ово је последња утакмица 14. кола која се игра у уторак због обавеза црвено-белих у Евролиги (утакмица у Милану са Арманијем).

Екипа је новогодишње празнике провела радно, тренирало се и у последњем дану старе, али и у првом дану Нове године.

И већ на почетку 2018.године екипу Црвене звезде мтс очекују бројне обавезе, и серија изузето јаких утакмица, о чему говори и тренер Душан Алимпијеви.

Желимо да наставимо у добром ритму и у склопу припрема за све што нас очекује у јануару, стиже и утакмица са Олимпијом, екипом која се можда налази у слабијој форми него на почетку сезоне, али се у сваком случају, ради о тиму који је у првом делу играо доста добрих утакмица. Бодови које желимо на почетку Нове године, зависе од нашег приступа, и овај меч може да буде и добар увод у Жалгирис и меч који играмо 5. јануара, када ће нам бити тек пет пуних месеци од тренутка када смо се окупили пред нову сезону. Позивам навијаче да дођу у дворану „Александар Николић“ и пруже нам подршку пред велике изазове који нам следе – рекао је Алимпијевић и још једном пожелео срећну и успешну Нову 2018. годину свима.

Првотимац Немања Дангубић у сличном тону најавио је меч са Петрол Олимпијом.

Важан меч, за почетак Нове године. Добро смо окончали претходну, сада и нову желимо да отворимо победом. Као што често кажем, морамо да одиграмо чврсто, добро у одбрани, да из тога правимо лаке поене у нападу. Улаз у дворану је слободан, и надам се да ће Звездаши доћи у лепом броју да нас подрже пред серију заиста тешких мечева који нам следе већ наредних дана, Жалгирис, Будућност, ЕФЕС у Итсанбулу – рекао је Дангубић.

Екипа Црвене звезде мтс већ 1. јануара тренираће у вечерњим часовима, а меч са Петрол Олимпијом (не наступа Добрић због повреде скочног зглоба) игра се у уторак, 2. јануара од 19 часова (улаз слободан).

Претходни текстХалили преко 2,14, Недељковић бацио 18,33
Следећи текстСрећна Нова година!