Милојевић: Играчи орни и жељни игре

49

Фудбалери Црвене звезде овог викенда гостују екипи Бачке. Меч је на програму у суботу,2. децембра, од 13 часова на стадиону „Славко Малетин Вава“.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своја очекивања пред сутрашњи дуел.

Идемо да одиграмо добру утакмицу са екипом Бачке која се консолидовала након мањих проблема на почетку. Њих чини комбинација перспективних, младих и искусних играча. Види се да бележе позитивне резултате, добро играју, имају самопоуздања и заиста су чврста и добра екипа. Нећу ништа ново рећи када кажем да нас очекује тешка и чврста утакмица. Са друге стране, ми улазимо и у овај меч без икаквих калкулација. Добро смо се одморили после утакмице са Радником и данас после тренинга ћемо видети који играчи ће кренути на пут – рекао је Милојевић.

Звездин стратег осврнуо се и на здравствено стање првотимца Ненада Крстичића.

Позитивно је то да после утакмице са Радником нисмо имали проблема са повредама играча, нисмо имали нових проблема. Ненад Крстичић је добио расекотину поред тетиве на мечу са Чукаричким и има конце тренутно тако да ћемо видети каква је ситуација са њим. Радује ме то што су сви играчи позитивни, орни и жељни игре. Једва чекају утакмицу и то је нешто што ме радује.

Милојевић је још једном потврдио да његова екипа не размишља о наредним утакмицама које је очекују, већ да је фокус искључиво на сусрету са Бачком.

Мислим да су играчи од почетка прихватили то да размишљамо искључиво о свакој следећој утакмици. Свесни су да је првенство приритет, али и све остале утакмице су нам изузетно важне. Када играте за Црвену звезду нема лаких утакмица, да ли је она првенствена, европска или у Купу потпуно нам је исто. Знам да ће неко рећи да то није тако, да су неке утакмице важније, али ако бисмо размишљали на било који други начин то би нам донело много проблема. У овом тренутку нам је Бачка најважнија, јер је она наш први наредни противник. Моји играчи су свесни тога и драго ми је да су прихватили овакав начин размишљања – поручио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда у суботу гостује Партизану
Следећи текстЗвездин подвиг у Мадриду!!!