Милијаш: Субота је нови корак ка титули

51

Фудбалери Црвене звезде, након што су обезбедили пласман у четвртфинале Купа Србије, настављају такмичење у Суперлиги. Звездин капитен Ненад Милијаш истиче да је освајање шампионске титуле главни циљ његове екипе.

Предстоји нам и утакмица у Лиги Европе, али она ми лично уопште тренутно није на памети. Наше првенство ми је много битно, боримо се за титулу. Не смемо себи да дозволимо грешку до краја и надам се да ни нећемо. Начин на који играмо је јасан показатељ да све зависи само од нас. Уколико ми играмо на нивоу на којем можемо ни у једној утакмици не сумњам у нашу победу. Зато знам да сада морамо максимално добро да се припремимо за сусрет са Радом у суботу – рекао је Милијаш.

Звездин капитен дао је трећи гол на мечу осмине финала Купа Србије и тиме потврдио пролазак своје екипе у следећи круг такмичења.

Постигао сам заиста леп гок и надам се да ће их од саса бити и чешће и више. Отишли смо у Чачак да обезбедимо пласман у четвртфинале Купа и то смо и урадили. Сигурно нам је много олакшало то што смо на самом почетку постигли гол и добро отворили утакмицу. И црвени картон је променио ток утакмице. После нам није било тешко да је уз добар резултат приведемо крају. Најбитније је да смо остварили победу и да се нико није повредио – поручио је Милијаш.

Звездин стратег на терен у Чачак извео је нешто измењени састав.

Неколико играча је одсуствоволо због репрезентативних обавеза, неке је шеф одмарао тако да смо наступали у нешто измењеном саставу. Показали смо данас као екипа да сви играчи који добију шансу достојно да представљају екипу. Заправо, мислим да ми немам разлика у екипи, сви су првотимци и сви равноправно конкуришемо за први тим.

Милијаш се осврнуо и на учинак својих млађих саиграча.

Јако ми је драго што су се наши млади играчи одлично показали на мечу у Купу. Лука Илић је забележио одличну асистенцију. Он је јако талентован и сви у екипи покушавамо да му помогнемо јер није лако играти у Црвеној звезди. Он показује невероватан квалитет на тренинзима и на утакмицама тако да му желим да само настави у истом ритму – поручио је Милијаш.

Претходни текстЗвездина школа на цени и у Кини!
Следећи текстЗвездини тенисери освојили 23. шампионску титулу