Лесор, Јовановић и Јанковић пред ЦСКА

63

Млада центарска линија Црвене звезде мтс Матиас Лесор, НИкола Јовановић и Стефан Јанковић о предстојећој утакмици са ЦСКА, али и важности навијача и „одбрани“ домаћег терена „У Београду са пуним трибинама, никоме није лако“

Центарска линија КК Црвена звезда мтс, Лесор, Јовановић и Јанковић, слободно преподне након победе у АБА лиги, и пред велику утакмицу са ЦСКА, искористила је за промотивно сликање за компанију „Nike“ техничког спонзора КК Црвена звезда мтс.

И поред чињенице да су главна тема биле гардероба,берберница и маказе у познатом београдском кафеу,незаобилазна тема је била и кошарка, и предстојећа утакмица.

Један од разлога доласка међу црвено-беле када је у питању Матијас Лесор, осим кошаркашког напретка, биле су и трибине и подршка коју играчи добијају у важним утакмицама. Једна од таквих управо следи, против вишеструког првака Европе, ЦСКА.

Велика утакмица је пред нама, ЦСКА је изузетна екипа, врло квалитетан тим, уосталом као и сви који играју у Евролиги. Међутим, да би дошли у ситуацију да се равноправно боримо са оваквим саставима, подршка навијача која из нас извлачи максимум нам је преко потребна. И видели смо против Барселоне и Макабија, па и Бамберга, колико су нам важни. Зато се надам да ће доћи у великом броју и подржати нас, јер је свака утакмица у Евролиги изазов за нас.

Сличног размишљања је и Никола Јовановић још један члан „унутрашње“ линије Црвене звезде мтс.

За сваког од нас ко се није сусрео са Евролигом, и ко је дошао у Звезду током лета, пуне трибине и онаква подршка коју доживите на паркету дворана у којима играмо,као у претходним мечевима Евролиге, је јединствено искуство. Како да се не бориш и не изгараш у таквом амбијенту? А када дајемо 110 посто наших могућности, онда можемо да се надамо и да можемо у оваквим тешким утакмицама, да сачувамо „домаћи“ терен, али и да скупљамо неопходно искуство за даље изазове.

Стефан Јанковић:

Од понедељка почињемо припреме за долазак великана какав је ЦСКА. Још једна тешка, али велика утакмица која нас очекује у Евролиги. Ритам је такав какав је, већ два дана касније играмо у Пиреју, али идемо корак по корак, прво да се добро припремимо за руски тим и да дамо све од себе, јер нам у госте долази тим који је један од фаворита за одлазак на завршни турнир и освајање овог такмичења. А са таквим екипама морате да дате све од себе, да извучете максимум. Надам се да ће нас и навиачи подржати у овој утакмици, као што су и до сада, јер никоме није лако да игра у Београду Евролигу, уз тај хук са трибина.

Екипа Црвене звезде мтс са тренинзима у „Београдској Арени“ почиње од понедељка поподне, а продаја карата почела је у понедељак у 10 часова. Овај меч је од стране Евролиге, проглашен и дербијем кола целог такмичења.

ЗВЕЗДА ТЕ ЗОВЕ!

Претходни текстЈовичић: Најтежи период је иза мене
Следећи текстДиана Дабетић светска првакиња