Боаћи: Прелепа асистенција Пешића

54

У победи над Земуном од 1:0 Ричмонд Боаћи постигао је 30. гол у црвено-белом дресу.

Пешић је одличном асистенцијом коју ми је упутио урадио огроман део посла код гола. Био је то прелеп потез. Стално истичем колико је тимска игра битна, јер без ње нема резултата. Појединац никада није испред екипе. Имао сам шансе и пре поготка, али у 81. минуту Бог ме је поставио на право место и испоставило се да сам искористио најважнију шансу која нам је донела победу – рекао је Боаћи.

Боаћи је на претходној утакмици ушао у историју клуба као страни играч који је постигао највише голова у Црвеној звезди са 29 погодака. Овог пута додао је још један гол на ту листу.

Веома сам срећан што се остварује план који Бог има за мене. Велика је привилегија и част за мене као фудбалера што сам постигао 30 голова за овако велики клуб од почетка године. Ипак, увек се фокусирам на оно што ми тек предстоји и трудим се да не обраћам пажњу на све што се говори. Битно ми је да останем максимално фокусиран, лепо је све што сам урадио до сада, али знам да ме напоран посао тек чека.

Звездин нападач осврнуо се на меч са Земуном.

Била је ово тешка утакмица и захваљујем се Богу што смо успели да остваримо победу. Било нам је изузетно важно да освојимо нова три бода и да завршимо први део првенства у добром расположењу и на првом месту на табели. Први пут сам играо против Земуна, као и већина мојих саиграча и они су заиста пружили јак отпор и показали се у добром светлу. Морали смо доста да трчимо и нападамо данас и то нам се на крају и исплатило. Фудбал је таква игра, некада можете да имате много шанси, да постигнете три гола, али да на крају буде 3:3. Битно је да искористите ону праву као што смо ми данас урадили. Један гол био је довољан за победу.

Изабранике Владана Милојевића у четвртак очекује сусрет са Арсеналом у оквиру Лиге Европе.

Увак играм са намером да победим, не играм само ради игре. Желим да мој тим буде најбољи. Желим да побеђујемо и да освајамо трофеје. Отићи ћемо у Лондон да играмо као што смо и до сада, већ смо побеђивали велике екипе. Арсенал јесте велики клуб, али све је могуће. На нама је да се фокусирамо и одиграмо најбоље што умемо – поручио је Боаћи.

Претходни текстМилојевић: Поносан сам
Следећи текстОмладинска школа још јача!