Звезда четврта у 2. рунди Континентал Купа

88

Хокејаши Црвене звезде поражени су и у трећем мечу 2. рунде Континентал Купа. Шпанска екипа Ћури Урдин из Сан Себастијана је славила након продужетка са 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) и тако освојила 3. место на турниру који се одржавао у румунском Брашову.

Шпанци су повели у 10. минуту преко Владимира Лантоса, а изједначење црвено-белима донео је у 17. минуту капитен Марко Бркушанин, на асистенцију Роберта Сабадоша и Мирка Ђумића. Поново је Сан Себастијан повео, овога пута стрелац је био Игнацио Солорзано. Наш тим је брзо стигао до новог изједначења. Само три минута касније, у последњем минуту друге трећине, гол је постигао Урош Бјелогрлић, а асистенти су били Никола Керезовић и Иван Анић.

Трећи период завршен је без голова, али је било много искључења. Пред сам крај, искључен је Немања Вучуревић, па је Звезда у продужетке ушла са играчем мање. После само 70-так секунди искључен је и Петар Новаковић, а Шпанци су искористили пауер плеј ситуацију и стигли до победе дургим голом Игнација Солорзана.

Иако су завршили такмичење на 4. позицији, без победе, изабраници Игора Кривошлика су оставили добар утисак против фаворизованих екипа.

Претходни текстЗвезда савладала Војводину
Следећи текстДвострука победа над Радничким из Ниша