Одличан почетак сезоне Звездиних стрелаца

391

У 1. колу Лиге Београда стрелци Црвене звезде освојили су чак 8 медаља.

Наше најмлађе пушкашице Ђапић Тамара, Рађеновић Николина, Магдалена Сокић су у категорији пионирки екипно освојиле друго место и иза Ушћа са Новог Београда остале за само 5 кругова.

У појединачном пласману Зорана Вељковић заузела је друго, а Елена Бемилер треће место. Стандардном ваздушном пушком у категорији кадеткиња Тамара Ђапић је померила свој лични рекорд за чак 7 кругова и резултатом од 382 круга освојила две медаље, друго место у категорији кадеткиња, а у категорији млађих јуниорки треће.

Пиштољем је најбоља била Симић Теодора, која је овог пута освојила једино злато за наше стрелце. И Анђела Стојановић је освојила две медаље пиштољем. У својој, кадетској, конкуренцији освојила је сребрну медаљу, а у конкуренцији млађих јуниорки треће место. Дечаци се на жалост нису изборили за медаље, Немања Векић заузео је шесто место, а поред њега дебитовао је и Петар Опсеница серијском ваздушном пушком.

Тренер Ивана Манојловић истиче да је јако задовољна резултатима на овом такмичењу, поготово чињеницом да је било чак 5 личних рекорда, што показује велики напредак тих стрелаца. Од 11 наступа освајање чак 8 медаља је велики успех, а ако се по јутру дан познаје пред Црвеном звездом је веома успешна сезона.

Претходни текстЦрвено-белима пехар за најуспешнију екипу на Мигином Меморијалу
Следећи текстМилојевић: Озбиљан посао пред нама