КК Црвена звезда мтс – апел купцима карата

77

У прва два кола АБА лиге, у којима је домаћин била Црвена звезда мтс, велике гужве на благајнама и улазима, и поред чињенице да је у хали било око 3500 гледалаца, али и да је клуб организовао продају карата још од 29. септембра.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је након прва два кола АБА лиге, и две утакмице у дворани „Александар Николић” у организацији клуба, примећено да су се стварале велике и непотребне гужве испред благајне београдске дворане, пред почетак дуела са Морнаром и Мега Бемаксом.

КК Црвена звезда мтс је преко својих платформи, друштвених мрежа и званичног сајта организовала продају карата, у пакету и појединачно за уводне утакмице АБА лиге још у петак 29.септембра. И поред чињенице да редовно апелујемо на своје присталице да дођу раније на мечеве, због ограничених капацитета благајни у дворани „Александар Николић” и броја улаза у дворану, то се није догодило ни овог пута. Зато смо били сведоци сцена да су купци карата који су стигли до дворане непосредно пред почетак меча, улазили у њу и током друге четвртине утакмица са Морнаром и Мега Бемаксом.

КК Црвена звезда мтс улаже огромне напоре већ годинама да улазнице за своје мечеве учини што доступнијим за своје присталице. Зато подсећамо да је клуб потписао уговор и са „Евентимом” који има широку мрежу својих продајних објеката где могу знатно раније да се купе улазнице за све утакмице КК Црвена звезда мтс!

Још једном апелујемо на све наше присталице због њиховог личног комфора, али и избегавања непотребних гужви,и понављања идентичних ситуација, да користе све могућности које постоје за куповину улазница за сезону, која је почела и у којој ће клуб организовати у две београдске дворане „Александар Николић“ и „Београдска Арена“ преко 40 утакмица!

Претходни текстПреподневни тренинг у Брежицама
Следећи текстЗвездини првотимци продавали сезонске карте